Вещици проклеха новия US върховен съдия

Екзорсист брани с молитви Брет Кавано

Вещерска организация от Ню Йорк организира публичен обред по налагане на проклятие на най-новия член на Върховния съд на САЩ Брет Кавано, предаде Би Би Си. Кавано (53 г.) положи клетва на 6 октомври след седмици на драми около номинацията му от президента Доналд Тръмп заради обвинения в секс тормоз срещу съдията.

Твърденията за непристойното му поведение датират отпреди десетилетия и в резултат на експресно разследване ФБР не успя да установи неговата непригодност да стане част от Върхония съд. И Сенатът го одобри на новия пост с 50 на 48 гласа.

Организаторката на обреда Дакота Бракиале - съсобственик на окултния и метафизичен бутик “Кейтлънд Букс”, заяви, че няма да споделя детайли около проклятието, но уточни, че то има за цел да изобличи истинската същност на Кавано и да му навреди. В негова защита се обяви калифорнийският екзорсист с 12-годишен стаж отец Гари Томас. Той заяви, че ще се противопостави с молитви на вещерските усилия, тъй като “черната магия не е свобода на словото”.

Миналата година “Кейтлънд Букс” организира три последователни ритуала за налагане на проклятие и над президента Тръмп, за които обяви, че са постигнали успех.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка