Вижте как Северин Красимиров пътува от Франкфурт за София

Обвиненият за убийството на Виктория Маринова в Русе Северин Красимиров пътува с полет на "Луфтханза" от Франкфурт, конвоиран от четирима униформени, предаде ПИК.

Северин е брадясал, вози се на последната седалка, обкръжен от гардовете. Останалите пътници са спокойни и повечето от тях не подозират с кого летят. Сред тях е Стефка Костадинова със семейството си.

Служители на Главна дирекция "Охрана" са командировани да конвоират Северин Красимиров от Германия до Летище София, обясни по-рано днес правосъдният министър Цецка Цачева. По думите й условията на ареста, в който ще бъде настанен Северин и за които настояваха да получат информация германските власти, отговарят на посочените стандартите - 4 кв. м. пространство и собствен санитарен възел.

Красимиров ще бъде отведен в Русе, където се очаква да се гледа и мярката му за отклонение след като прокуратурата му повдигне обвинение. Красимиров е задочно обвинен за жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе на 6 октомври тази година.

Коментари

Задължително поле