„Витоша“ само с един гол срещу ЦСКА

Витоша“ има само един гол в кратката си история срещу ЦСКА. Във вторник „бистришките тигри“ гостуват на стадион „Българска армия“, където им е и рекордната загуба в елита. Миналия сезон за първенството „Витоша“ падна с 1:6 дуела срещу „червените“ в Борисовата градина. Освен това има още два мача за шампионата, в които ЦСКА спечели с по 2:0.

Съдийската комисия на БФС изпрати Петър Костадинов да свири двубоя на „Армията“. През този сезон арбитърът ръководи в елита само мачовете „Черно море“ - „Дунав“ (3:2) и „Славия“ - „Берое“ (1:1). В кариерата си Костадинов само веднъж е ръководил двубой на ЦСКА – миналата футболна година срещу „Септември“ (2:0). Освен това има и две срещи на „Витоша“, в които „тигрите“ не са отбелязали гол – 0:3 с „Ботев“ и 0:4 със „Септември“. Единственият скандал, в който Костадинов е замесен, е в мач за купата. Реферът бе наказан след жалба на „Етър“ след поражение с 1:3 от „Славия“.

В същото време ръководството на ЦСКА пусна билетите за двубоя, които са между 10 и 20 лева в зависимост от секторите. „Червените“ вече имат една победа в турнира – 2:0 на терена на втородивизионния „Монтана“, голям фаворит са да продължат на четвъртфинал във вторник. Очаква се треньорът Нестор Ел Маестро да направи и ротации в състава следствие на незадоволителното 1:1 с „Берое“ в събота и предстоящото гостуване срещу „Локомотив“ (Пд) през уикенда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ