Внучката на София Ротару заби бизнесмен

София Евдокименко

Младокът е в рейтинга на “Форбс”

Момичето залага на личностното си развитие и образованието

Това лятото 19-годишната внучка на звездата на руската естрада София Ротару - София Евдокименко, се раздели с французина Марко Дюменил и днес моделът вече декларира новото си гадже Денис Жаданов, който се оказва предприемач в сферата на ИТ технологиите и вицепрезидент по маркетинг в Readdle. През 2018 г. младежът беше включен в рейтинга на американското списание “Forbes” в раздела “Топ 30 предприемачи в Европа под 30 години в технологиите”.

Внучката на легендарната певица публикува в Instagram романтично видео с любимия си, направено в един от американските паркове. От известно време девойката живее в Ню Йорк, където се подвизава и новият ѝ любим. София се изявява като модел и твори музика. “Музиката винаги е била в живота ми. Не мога да си представя живота си без нея. Наслаждавам се на целия процес: композиране на мелодията, писането на текста. За мен това е като дишането. Бих искала да продължа. Историята на изкуството, медиите и комуникацията са отлично познание, което може да се приложи в различни области”, казва моделът.

Известната ѝ баба, както и други роднини, я подкрепят във всички начинания. Според момичето в живота тя е постигнала всичко сама. В момента се обучава в училището по дизайн “Парсънс” в Ню Йорк, а в свободното време се занимава с бокс и пилатес. София признава, че е решила да се съсредоточи върху личностното си развитие и образованието. Момичето рядко дава интервюта и избягва темата за личния си живот. “За мен е важно човекът до мен да е искрен, уверен в думите и действията си и да има добро чувство за хумор. Имам пример за семейно благополучие от няколко поколения, така че се отнасям много сериозно към въпроса за брака и раждането”, заявява Евдокименко.

Коментари

Задължително поле