Враговете на Марк Уолбърг се опитват да го убият

Шпионското му минало застрашава живота му в „Семеен план“

Стрийминг услугата Apple TV+ представи трейлър за екшън-комедията „Семеен план“, воден от Марк Уолбърг и Мишел Монахан. Премиерата на филма е на 15 декември.

Главният герой е баща на три деца и успешен продавач на коли Дан Морган (Уолбърг), който се наслаждава на спокойния си живот в предградията. Но преди години животът му е бил много по-различен. Той е бил елитен убиец, работещ за правителството. Неговите отговорности са включвали премахването на най-опасните заплахи в света.

Когато враговете от миналия му живот проследяват Дан и се опитват да го убият, той стяга багажа си и се отправя към Лас Вегас в любимия си миниван с нищо неподозиращата си съпруга (Монахан), непокорна дъщеря тийнейджърка, син геймър и сладко 10-месечно бебе. Дан ще трябва да си спомни забравените си супершпионски умения, за да защити семейството си, без да разкрива истинската си самоличност.

Филмът е режисиран от Саймън Селан Джоунс по сценарий на Дейвид Когшал. Актьорският състав включва още Зоуи Маргарет Колети, Ван Кросби, Саид Тагмауи, Маги Кю и Киаран Хиндс.

Марк Уолбърг е роден 5 юни 1971 г. в Бостън, Масачузетс. Той е деветото дете в семейството. На 16-годишна възраст е осъден на 2 години затвор, защото напада двама виетнамци, за да открадне бирата им. Пуснат е от затвора след 45 дни и по-големият му брат Дони Уолбърг го насочва към музикално училище. Първият му албум „Music For The People“ се продава много добре. Заедно с брат си Дони е сред първите членове на американската момчешка група „Ню Кидс он дъ Блок“.

Първото му участие във филмовата индустрия е в „Renaissance Man“, в ролята на войник. Следват участия във филмите "Големият удар" (1998), "Трима крале" (1999), "Перфектната буря" (2000). През 2001 г. "Рок-звезда" е един от малкото му откровени провали. И отново се зареждат хитове - фантастиката "Планетата на маймуните" (2001), екшънът „Италианска афера"и криминалетата „Четирима братя" (2005), „От другата страна" (2006), „Господари на нощта". През 2007 за ролята си на бостънски полицай Брус Дигман в „От другата страна“ Марк е номиниран за „Оскар“ за поддържаща роля.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино