Ганчев поиска марката ЦСКА

Гриша Ганчев е поискал емблемата и активите на обявения в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД, съобщи БТА. Според агенцията бизнесменът е спазил срока да внесе 10 процента задатък за търга, който е в четвъртък между 14 и 15 ч. Крайният срок за подаване на документи бе сряда до 17 ч.

"Нямам информация кой е внесъл задатъка - каза синдик Дора Милева. - Дори да има един купувач, търг ще има."

Обявеният в несъстоятелност футболен клуб има актива на стойност 1 646 325 лева. В тази сума се включват недвижимо имущество, движими вещи, екипи, активи, моторни превозни средства и търговски марки. Който желае да наддава, трябваше да е внесъл 164 632 лева, без да има сигурност, че ще спечели. Фенове на ЦСКА се зарекоха, че от сутринта ще бъдат на стадион "Българска армия" и ще следят изкъсо ситуацията.

Синдик Милева обяви, че претенциите на бизнесмена Вълкан Стойновски нямат нищо общо с търга на ЦСКА и не могат да го блокират.

В същото време "червените" честитиха 51-вия рожден ден на легендата Красимир Балъков, който за съвсем кратко през 1990 г. носи екип на ЦСКА. Доайенът сред треньорите, отстранил два европейски шампиона начело на клуба - Аспарух Никодимов, призова всички фенове да подкрепят отбора си срещу "Лудогорец" в събота.

Коментари

Задължително поле