Германец краде чантата на бургазлия

Снимка: Архив

Три столичанки обрали украинец и румънец

Германски турист откраднал чантата на бургазлия. Инцидентът станал в магазин за дрехи, разположен на крайбрежната алея в Слънчев бряг срещу хотел „Хевън”. Това съобщи говорителят на ОД на МВР в Бургас Цвети Рандева.

Чужденецът откраднал чанта, съдържаща: лични документи и две дебитни карти, сумата от около 650 лева и 185 турски лири, както и други дребни вещи. Задържан бил, след като полицаите изгледали записите от камеритеи в магазина. Немецът е 18-годишен, а по случая е образувано бързо полицейско производство.

Полицията засече и три столичанки-обирджийки на чанти, дошли на гастрол по морето. От 46-годишен украински турист, пак в магазин, но в Несебър, в близост до комплекс "Аурелия", те откраднали чантата му. Униформените светкавично ги установили-и трите са криминално проявени ромки, на възраст от 15 до 22 години.

По случая е образувано бързо полицейско производство. Ден по-късно около 14.40 ч. охранителите на плажа в Слънчев бряг задържали две от софиянките – на 15 и 22 години, които откраднали чанта, собственост на румънски турист. Чантата е върната на собственника, а третата крадла се издирва.

Коментари

Задължително поле