Двама братя се биха и клаха в Лом

Двама братя се биха и клаха в Лом, а кървавата разправа завърши в болницата в крайдунавския град за единият от тях, съобщиха от полицията в Монтана.

На 9 декември в 22,50 ч. в районното управление в Лом е получен сигнал от дежурен лекар от спешна помощ в местната клиника, който съобщил, че в Спешния център се е явил мъж с прободна рана в областта на левия хълбок.

На място незабавно е изпратен дежурен автопатрул на група за охрана на обществения ред при РУ Лом. Пред униформените пострадалият 43-годишен ломски жител заявил, че е намушкан с нож от непознат в района на Дунавския парк в града. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия по „горещи” следи е установено, че същата вечер около 22,00 ч. между 43-годишния и 47-годишния му брат възникнал спор в дома им в гр. Лом, който впоследствие прераснал в сбиване и клане.

По-големият брат причинил прорезна прободна рана в левия хълбок на брат си, като използвал намиращия се в дома им кухненски нож. Двамата братя са дали подробни обяснения за възникналия инцидент. Пострадалият е настанен в хирургично отделение на МБАЛ Лом, без опасност за живота.

Коментари

Задължително поле