Деми Ловато щяла да умре от свръхдоза

Последствията: три инсулта, инфаркт и мозъчно увреждане

През 2018 г. певицата Деми Ловато претърпя жестока криза от свръхдоза наркотици , вероятно хероин (въпреки че тогава официалният й говорител отрече това ). Сега 28-годишната звезда се готви да издаде документален филм "Dancing With The Devil", в който ще разкаже за тези събития. В трейлъра Деми призна, че едва не е починала тогава.

"Имах три удара. Имах инфаркт. Лекарите казаха, че съм имала от пет до десет минути, ако не са пристигнали навреме", казва певицата.

Деми разкрива, че предозирането е повлияло дълбоко на психическото и физическото й здраве. Последствията от него все още се усещат. "Мозъкът ми беше повреден и все още изпитвам последиците от него. Не шофирам, защото в очите ми има слепи петна, признава Деми Ловато. Тя не можела да чете дълго време, защото всичко й се струвало размазано и неясно.

Във филма ще участват не само роднините на Деми, но и нейните колеги и приятели Елтън Джон и Кристина Агилера, които ще споделят своята гледна точка за кариерното израстване на звездата и желанието й да превъзмогне демоните си.

Припомнете си, че преди три години Деми беше намерена в безсъзнание в дома си от приятелите си. Дадоха й лекарство, което се използва като противоотрова при предозиране на наркотици, и извикаха лекари. Звездата се опомня едва в болницата, където е докарана.

В продължение на няколко месеца Деми Ловато премина рехабилитационен курс и беше лекувана от наркомания. Тя се възстанови и се съсредоточи върху здравето си. Изглежда, че личният й живот също се подобри - тя започна да се среща с актьора Макс Ерих, който няколко месеца след началото на романа им й предложи брак. Певицата обаче така и не облече сватбена рокля - разделиха се с нейния любим. Каква е била причината - двамата ще разкажат във филма.

Коментари

Задължително поле