Дербито на Ередивизи, тенис от Рио и хокей през уикенда по Mtel Sport 1

Дербито на фаворитите в Ередивизи, финалите на тенис турнира в Рио де Жанейро и три двубоя от националната хокейна лига на САЩ и Канада ще бъдат основните акценти в програмата на Mtel Sport 1 през уикенда.

В неделя Фейенорд и ПСВ Айндховен влизат в решителна битка за първите места в холандския футболен елит. След 23-ия кръг Фейенорд е лидер с 60 точки, но при победа третият ПСВ ще се доближи на 5 точки от първата позиция. Първият съдийски сигнал ще бъде даден в 15:30 часа, а прякото студио в ефира на Mtel Sport 1 започва 30 минути по-рано. Евентуално равенство ще е добре дошло за втория Аякс, който посреща деветия в таблицата тим на Хераклес. Двубоят е с начало 17:45 часа и също ще се излъчва директно от спортния канал.

rio_open_2017През уикенда феновете на тениса ще могат да видят и финалните двубои от турнира от сериите ATP 500 в Рио де Жанейро. Полуфиналите са насрочени за събота, като първият започва в 22:00 часа, а вторият точно в полунощ. Мачът за титлата е в неделя от 22:00 часа

Най-силната хокейна лига в света NHL ще присъства в програмата на Mtel Sport 1 с три двубоя. В първия от тях настоящите шампиони от Питсбърг Пингуинс приемат Филаделфия Флайърс в ранните часове на неделния ден. Началото е от 3:00 часа, като домакините преследват първото място на Изток, а Филаделфия гони попадане в зоната на плейофите в същата конференция. Ню Йорк Рейнджърс – Кълъмбъс Блу Джакетс и Чикаго Блекхоукс – Сейнт Луис Блус оформят другите два сблъсъка, които се излъчват на живо от спортния канал. Първата среща започва в полунощ в неделя, а веднага след това действието ще се пренесе в Чикаго за домакинството на шампионите от 2015 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл