Дерменджиев: Голямо разочарование, но това е хубавото на футбола, той е непредсказуем

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев беше разочарован от загубата на финала в турнира за Купата на България от Ботев (Пловдив) с 2:3.

"Разочарованието наистина е голямо. Не проведохме мача точно така, както трябва. Знаехме, че Ботев играе с тези контраатаки, но въпреки това допуснахме три гола. В края можехме да вкараме мача в продължения, но това е хубавото на футбола, той е непредсказуем. Не, не, няма значение кой залага топката, има човек, който изпълнява дузпата.

Неделев и Чочев? Винаги съм казвал, че това са добри футболисти и когато трябва, влизат да играят. Не мога да кажа, че това е удар, но нашите амбиции са винаги големи, играхме, за да дублираме, но футболът си е футбол, допуснахме грешки. Тони Недялков дълго време не тренира, той не е на такова функционално ниво, бяхме се разбрали да играе, докъдето може. Бяхме по-добре физически от Ботев.

На последната тренировка Падт получи контузия, по време на мача малкият и той получи контузия, Слуга от доста време е с проблем, това е проблем за нас. Винаги това е било Ахилесова пета на Лудогорец - когато получи възможността да стане рано шампион, след това, не мотивация, а психическото обременение на играчите през цялото време на първенството.

Имаме 15 мача изиграни повече от ЦСКА и имаме точно 20 мача повече от Черно море, това е статистически, това може да се провери, знаете какво значи това за един играч - пътувания, сряда, неделя, винаги на 100%. Съвсем закономерно спечелихме шампионската титла", заяви специалистът след поражението.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ