Деца, не правете като IU

На път сме да напишем едно кратичко изречение, което ще остане неразбрано от част от читателската аудитория: IU е една от най-големите звезди на небосклона на Кей-попа. (Ако сте под 18-годишни, моля не четете следващия абзац.)

Накратко: Кей-поп (KPop) означава корейска попмузика, а Ай Ю (IU) е една от най-големите звезди в този жанр. Ще запитате защо се занимаваме с тази музика, та ние сме израсли с Knocking on Heaven's Door и Highway to Hell? По причини, неизвестни на нас, красивите, прилично дебели мъже и жени в разцвета на своите сили, днешните млади обожават източната попкултура. Корейските попизпълнители се отличават с перфектна външност, която поддържат със строга самодисциплина, пластични операции и козметика.

25-годишната солова изпълнителка IU е висока 162 см и тежи 45 кг. Всеизвестно е как поддържа това крехко телосложение. Певицата многократно е споделяла тайната. Диетата на IU се състои в следното:

В добавка към оскъдното хранене IU спортува много.

Важно е да се знае, че красавицата не се храни така през цялото време. Тя прибягва до прословутата си диета единствено, когато й предстоят важни снимки на видеоклип или фотосесия, тоест, когато се налага бързо да смъкне 2-3 кила.

Разбира се, този начин на хранене, дори и за кратко, е вреден и не бива да бъде практикуван редовно. Принципът - да се поглъщат 700 калории, може да бъде спазен и с други храни, трябва просто да изчислявате калориите си. Жена възрастта на IU, с нейните размери и режим на активно движение би трябвало да приема 2025 калории дневно, за да задържи теглото си и 1029 калории, за да отслабва с по 1 килограм седмично.

Въпреки леко инфантилния имидж, който й изграждат мениджърите, IU вече е издала 5 албума, заснела е 40 музикални видеоклипа и за 10-те си години на сцената е продала 625 000 албума и има 96 млн. даунлоудвания само в Корея. Това я прави най-успялата корейска певица.

 

Дневен режим:

Закуска - 1 ябълка;

Обяд - 1 сладък картоф;

Вечеря - протеинов шейк.

Цялото това пиршество съставлява дневния й прием храна, който е от 700 калории.

Коментари

Задължително поле