Джан Яман пусна снимка с италианската си любовница

"Опасна двойка", написа актьорът под кадрото

Появи се първата официална обща снимка на Джан Яман и италианската му любовница - телевизионна водеща Дилета Леота. Кадрото бе публикувано от самия актьор в Инстаграм, коментирайки го с краткото: "Опасна двойка". Преди това двамата влюбени бяха засечени от папараци на илюстрованото списание „Ки“ на терасата на хотелската стая на турския секссимвол в Рим.

Както вече е известно, Джан Яман е в Италия за снимките на римейка на сериала от края на миналия век „Сандокан“. Турчинът ще изпълнява главната роля, а партньори ще са му  нашумели италиански актьори, с които Джан Яман свободно общува. Италианският езикът е като матерен за турския актьор, тъй като е  завършил с пълно отличие италианския колеж в Истанбул. 31-годишният красавец  говори перфектно и английски, тъй като докато учи право, стажува близо две години в САЩ.

29-годишната италианка Дилета Леота пък е завършила класически лицей и също като Джан Яман се дипломира като юрист в университета на Рим. Участието й в националния конкурс за красота "Мис Италия" обаче променя професионалната й ориентация.  Дилета е поканена да води телевизионна спортна програма по каналите на семейната компания на Берлускони – „Медиасет“, а днес вече е водеща на собствена програма по набираща скорост онлайн телевизия.

Едрогърдата италианска мома доказано си пада по яки мъжаги. До лятото на 2020 г. Дилета бе гадже на боксьора Даниеле Сардина, с когото, скъсала след краткотраен флирт през август с футболния шведски ас от босненски произход Златан Ибрахимович.

Коментари

Задължително поле