Джендър-лобистите разчитат на Сорос и Брюксел

Илияна Йотова и Мая Манолова ще се борят дружно за Истанбулската конвенция с Румяна Бъчварова

Борбата продължава, най-важното е, че дебилите у нас са по-малко от 20%

В свое обръщение Св. Синод на БПЦ – Българска патриаршия заяви, че „посреща с благодарност и радост решението на Конституционния съд (КС) на Република България за обявяването като противоречаща на Конституцията т. нар. Истанбулска Конвенция (ИК)“. Несъмнено с различна степен на задоволство приеха това решение на КС и огромното мнозинство граждани на страната ни, крайно непопулярна е у нас тази зловредна операция на глобалисткия център.Което въобще няма да попречи на джендър-лобистите да продължат да я пробутват.

Председателката на БСП Корнелия Нинова очаквано се възрадва след „справедливо и конституционносъобразно взето решение за отхвърляне на добилата популярност ИК“. Тя своевременно се противопостави срещу приемането й в Народното събрание, иронията й по отношение на ГЕРБпо повод „победата на разума и правото над чуждите интереси и послушанието за третия пол в конвенцията“ е основателна.

Такова е и критичното й припомняне за явната подкрепа за ИК от страна на министъра на правосъдието Цецка Цачева и министъра на външните работи Екатерина Захариева, симптоматични и за позицията на целия кабинет. Но защо Нинова пропуска да изобличи джендер- лобистите - знакови политически фигури, тясно свързани с БСП или издигнати от тази партия на властови постове? Това представя нейния критичен патос като дребнаво заяждане с ГЕРБ.

Омбудсманката Мая Манолова, юрист, законодател с два депутатски мандата и зам.-председател на парламента, мощно агитираше за конвенцията с манипулативното внушение, че с нея само се защитават правата на жените. Но с широко отворени очи не забелязала, че с приемането й следва да се променят над двадесет закона, включително и конституцията. Не знаела, че у нас имаме доста развито законодателство в тази посока. Не съобразила, че то и без конвенция може да бъде променено, ако наистина се налага по-засилена защита на жените.

Да разбираме ли, питаше грубо манипулативно Манолова, че тези, които са против ратифицирането на Истанбулската конвенция, са съгласни жени и деца да бъдат бити и насилвани. А означава ли сега, питаме по същата нейна паралогика, че КС всъщностдава разрешение на всеки да си млати жената и насилва децата, след като отхвърли конвенцията като противоречаща на българската конституция?Не е вярно, че имало кампанията срещу ратифицирането на ИК поради липсата на предварителен обществен дебат, както твърди омбудсманката.

Вярно е обратното, нямаше организирана кампания срещу, но имаше яростна такава в подкрепа на приемането й.Наситена с очевидни лъжи и долно лицемерие от страна на политици, грантаджии и соросоиди. Обществен дебат обаче имаше, беше доста активен и обилно отразяван в медиите, в частност в „Труд“. Точно по тази причина сред българите рязко преобладаваше силно отрицателно отношение към ИК, довело до стъписването в ГЕРБ и изпращането й в КС.

След неговото решение пропагандистите на ИК силно олекнаха, но само се притаиха в очакване на по-добри времена за прокарването й, стреснати и озлобени. Особено политиците сред тях, останали съвсем без смислени аргументи, но пак готови назидателно да повтарят предишните си брътвежи. За горките незащитени жени у нас. За подложените на насилие дечица, които всъщност чрез ИК искат да лишат от мама и тате, а вместо тях да им наложат родители № 1 и №2. И с няколко полови принадлежности да ги уредят чрез евроджендърмерията GREVIO.

Корнелия Нинова в критичния си патос пропуска да посочи с пръст още една видна джендър-активистка от своите – вицепрезидента Илияна Йотова.И тя безочливо лъга, че цялата работа с ИК била в справянето с домашното насилие над жени, обаче фокусът на дебатите, видите ли, бил изместен, не проумели този прост факт българите. Май тя и Нинова споделят твърдението на депутат от групата на социалистите, според който 80% от българите са дебили.

А дали Йотова е сред другите 20%, щом цели три (!) години по нейните думи усилено е работила по тази конвенция, но така и не проумяла, че с нея се прокарват много опасни за нацията и държавата ни неща? Не разбрала още тя, бившият депутат, че с наши закони и без нея могат да предвидят още по-силна защита на жертвите на домашно насилие и дори над жени, че с нея ще ни натрапят наднационален механизъм за контрол по изпълнението й.

Не схванала още през тези три усилни евродепутатски годинки, че у нас поради безпаричие се закриват общински болници, но ще трябва да разходваме много повече пари да изградим във всяка община предвидените в ИК защитени центрове. Очевидно не се касае за интелектуална немощ, а за стриктно изпълнение на поети ангажименти. Двете червени дами по този пункт не се различават от началника на кабинета на премиера Румяна Бъчварова: „Не оценихме, че могат да се допуснат грешни интерпретации, с които след това да се борим“. Ще се се борят. Дружно.

Нинова премълчава и за непрестанните усилия срещу позицията на БСП по същата тема на бившия й председател Сергей Станишев. Трае си и за коренно различните от официалната партийна позиции на значителна група позитанци, повечето ЛГБТ-йци от сергейчовия набор. Добре помним, че предвождани от депутатите Дора Янкова и Иво Христов, жените социалистки от София и Смолян поискаха бърза ратификация на ИК. Обратното решение Нинова прокара само през изпълнителното бюро, а не през по-важния орган - Националния съвет.

Много са на „Позитано“ 20 странно сексуално ориентираните, завербуваните агенти за влияние и просто симпатизантите на зловредната конвенция. Само временно са се спотаили и притихнали по темата, чакат подходящия момент и условния знак, за да се присъединят към онези 200 НПО-та и 286 учени, обявили се в подкрепа за ратифицирането й. Ще застанат в единен фронт с дойчевелевците, с „Дневник“ и „Медиапул“ срещу националния интерес и здравия разум.

Ще действат пак в същата посока координирано с такива пропагандисти, с гербаджийските и прочие политджендъристи, разчитайки на Брюксел, на милиардите на Сорос и други фондове. Не е достатъчно спасение от изродщината решението на КС, недостига ясната позиция на БПЦ срещу злодейската кампания. Ще приспиват обществото, ще громят „фашистите и националистите“, ще обиждат народа ни. Несъмнено ще опитват да пробутват части от ИК във вид на отделни закони и разпоредби в образованието, здравеопазването, външните и вътрешните работи.

Борбата продължава. Окуражителното е, че тръгва и на Запад. Най-важното е, че дебилите у нас са по-малко от 20%, както и да клеветят българите разни професори, упражняващи се в политиката.

Коментари

Задължително поле