Обявиха грипна епидемия в Перник и Пазарджик

Търсят с кучета избягалия след гонката с полицаи край Стара Загора

Честваме Антоновден

Владимир Путин пристига на посещение в Сърбия

Тереза Мей се среща с противниците си след победа във вота на недоверие

Двама души са арестувани след продължителна гонка между полицаи и автомобил

Правителството на Ципрас оцеля със 151 вота

Нормативното убийство на зимния туризъм

На 17 януари 2019 да почерпят

Задигнаха колата на Хю Грант, актьорът моли крадците да му върнат само сценария

Правителството на Тереза Мей оцеля във вота недоверие

Две коли са се ударили челно в Пловдив, трима души са ранени

Убитата млада жена в „Банишора“ е бита, душена и ритана

Остават опашките пред лифта в Банско Кметът на зимния курорт Георги Икономов пред „Труд“: Законодателството трябва да се прецизира

Майк Пенс: САЩ ще се борят, за да гарантират поражението на „Ислямска държава“

Джендър-лобистите разчитат на Сорос и Брюксел Илияна Йотова и Мая Манолова ще се борят дружно за Истанбулската конвенция с Румяна Бъчварова

Карикатура: Иван Кутузов - Кути

Борбата продължава, най-важното е, че дебилите у нас са по-малко от 20%

В свое обръщение Св. Синод на БПЦ – Българска патриаршия заяви, че „посреща с благодарност и радост решението на Конституционния съд (КС) на Република България за обявяването като противоречаща на Конституцията т. нар. Истанбулска Конвенция (ИК)“. Несъмнено с различна степен на задоволство приеха това решение на КС и огромното мнозинство граждани на страната ни, крайно непопулярна е у нас тази зловредна операция на глобалисткия център.Което въобще няма да попречи на джендър-лобистите да продължат да я пробутват.

Председателката на БСП Корнелия Нинова очаквано се възрадва след „справедливо и конституционносъобразно взето решение за отхвърляне на добилата популярност ИК“. Тя своевременно се противопостави срещу приемането й в Народното събрание, иронията й по отношение на ГЕРБпо повод „победата на разума и правото над чуждите интереси и послушанието за третия пол в конвенцията“ е основателна.

Такова е и критичното й припомняне за явната подкрепа за ИК от страна на министъра на правосъдието Цецка Цачева и министъра на външните работи Екатерина Захариева, симптоматични и за позицията на целия кабинет. Но защо Нинова пропуска да изобличи джендер- лобистите – знакови политически фигури, тясно свързани с БСП или издигнати от тази партия на властови постове? Това представя нейния критичен патос като дребнаво заяждане с ГЕРБ.

Омбудсманката Мая Манолова, юрист, законодател с два депутатски мандата и зам.-председател на парламента, мощно агитираше за конвенцията с манипулативното внушение, че с нея само се защитават правата на жените. Но с широко отворени очи не забелязала, че с приемането й следва да се променят над двадесет закона, включително и конституцията. Не знаела, че у нас имаме доста развито законодателство в тази посока. Не съобразила, че то и без конвенция може да бъде променено, ако наистина се налага по-засилена защита на жените.

Да разбираме ли, питаше грубо манипулативно Манолова, че тези, които са против ратифицирането на Истанбулската конвенция, са съгласни жени и деца да бъдат бити и насилвани. А означава ли сега, питаме по същата нейна паралогика, че КС всъщностдава разрешение на всеки да си млати жената и насилва децата, след като отхвърли конвенцията като противоречаща на българската конституция?Не е вярно, че имало кампанията срещу ратифицирането на ИК поради липсата на предварителен обществен дебат, както твърди омбудсманката.

Вярно е обратното, нямаше организирана кампания срещу, но имаше яростна такава в подкрепа на приемането й.Наситена с очевидни лъжи и долно лицемерие от страна на политици, грантаджии и соросоиди. Обществен дебат обаче имаше, беше доста активен и обилно отразяван в медиите, в частност в „Труд“. Точно по тази причина сред българите рязко преобладаваше силно отрицателно отношение към ИК, довело до стъписването в ГЕРБ и изпращането й в КС.

След неговото решение пропагандистите на ИК силно олекнаха, но само се притаиха в очакване на по-добри времена за прокарването й, стреснати и озлобени. Особено политиците сред тях, останали съвсем без смислени аргументи, но пак готови назидателно да повтарят предишните си брътвежи. За горките незащитени жени у нас. За подложените на насилие дечица, които всъщност чрез ИК искат да лишат от мама и тате, а вместо тях да им наложат родители № 1 и №2. И с няколко полови принадлежности да ги уредят чрез евроджендърмерията GREVIO.

Корнелия Нинова в критичния си патос пропуска да посочи с пръст още една видна джендър-активистка от своите – вицепрезидента Илияна Йотова.И тя безочливо лъга, че цялата работа с ИК била в справянето с домашното насилие над жени, обаче фокусът на дебатите, видите ли, бил изместен, не проумели този прост факт българите. Май тя и Нинова споделят твърдението на депутат от групата на социалистите, според който 80% от българите са дебили.

А дали Йотова е сред другите 20%, щом цели три (!) години по нейните думи усилено е работила по тази конвенция, но така и не проумяла, че с нея се прокарват много опасни за нацията и държавата ни неща? Не разбрала още тя, бившият депутат, че с наши закони и без нея могат да предвидят още по-силна защита на жертвите на домашно насилие и дори над жени, че с нея ще ни натрапят наднационален механизъм за контрол по изпълнението й.

Не схванала още през тези три усилни евродепутатски годинки, че у нас поради безпаричие се закриват общински болници, но ще трябва да разходваме много повече пари да изградим във всяка община предвидените в ИК защитени центрове. Очевидно не се касае за интелектуална немощ, а за стриктно изпълнение на поети ангажименти. Двете червени дами по този пункт не се различават от началника на кабинета на премиера Румяна Бъчварова: „Не оценихме, че могат да се допуснат грешни интерпретации, с които след това да се борим“. Ще се се борят. Дружно.

Нинова премълчава и за непрестанните усилия срещу позицията на БСП по същата тема на бившия й председател Сергей Станишев. Трае си и за коренно различните от официалната партийна позиции на значителна група позитанци, повечето ЛГБТ-йци от сергейчовия набор. Добре помним, че предвождани от депутатите Дора Янкова и Иво Христов, жените социалистки от София и Смолян поискаха бърза ратификация на ИК. Обратното решение Нинова прокара само през изпълнителното бюро, а не през по-важния орган – Националния съвет.

Много са на „Позитано“ 20 странно сексуално ориентираните, завербуваните агенти за влияние и просто симпатизантите на зловредната конвенция. Само временно са се спотаили и притихнали по темата, чакат подходящия момент и условния знак, за да се присъединят към онези 200 НПО-та и 286 учени, обявили се в подкрепа за ратифицирането й. Ще застанат в единен фронт с дойчевелевците, с „Дневник“ и „Медиапул“ срещу националния интерес и здравия разум.

Ще действат пак в същата посока координирано с такива пропагандисти, с гербаджийските и прочие политджендъристи, разчитайки на Брюксел, на милиардите на Сорос и други фондове. Не е достатъчно спасение от изродщината решението на КС, недостига ясната позиция на БПЦ срещу злодейската кампания. Ще приспиват обществото, ще громят „фашистите и националистите“, ще обиждат народа ни. Несъмнено ще опитват да пробутват части от ИК във вид на отделни закони и разпоредби в образованието, здравеопазването, външните и вътрешните работи.

Борбата продължава. Окуражителното е, че тръгва и на Запад. Най-важното е, че дебилите у нас са по-малко от 20%, както и да клеветят българите разни професори, упражняващи се в политиката.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (10)

 1. Вчера се разхождах и почти настигнах две момичета ,които си говореха на „човекоооо,човек с човек“,после минаха на „брат“. Не си говореха на „Ма“-Чу ли ма? Кво,ма? Накъде върви тая страна?!

 2. Наистина ли вярваш, че щом народът „се е произнесъл“, всичко с ИК е приключило и няма да опитват да я наложат отгоре или на час9ти с отделни закончета? Много си наивен значи, те вече правят второто.

 3. Българите следва да знаят имената на вредителите на националната кауза и на държавата, има и други освен посочените в коменатара, давайте и следващите.

  1. Кирил добрев от Бузлуджа:“…Все още не може да се приеме. Може би един ден обществото ще узрее за това.“ /Говори за ИК в интервю с репортер от НТВ/

   1. И той кат баща си – лукановата подлога – част от най големите гра6ители на България.

 4. Мая манолова е гнусно шизи, което лично е приемало закона за едностранната депортация към щатите, но тази година се правеше на разсеяна за този закон…
  Отделно, че нинова отдавна трябваше да иска оставката на лъжеца станишев.

 5. Преди време Джема Грозданова от ГЕРБ каза, че подготвят законодателство, което да съответства на ИК.

 6. И десните в Европарламента имат тежки грехове пред Господа за изродските му решения за т. нар. евроатлантически ценности, но греховете на левите са много по-големи. Особено за вкарването на тези решения в отделните национални законодателства, каквото става с ИК. Затова такова … като сер гейчо щатците туриха за шефче на ПЕС.

 7. ИК е за продължаване на емиграцията на хора от мюсюлманските държави към ЕС. Преди години се започна с дисидентите, след това се издейства право на хора от бившите колонии да живеят в метрополията. Играта с бежанци от войните вече е на приключване, защото страните изградиха огради, появи се недоволство от „културните им особености“. Сега с ИК всеки от една мюсюлманска държава може легално и без да може да му се откаже да поиска убежище в ЕС. Всеки мъж или момче може да каже, че се чувства жена, за което ще го хвърлят от покрива с главата надолу в собствената му държава. Една жена мюсюлманка може да каже, че е подложена на домашно насилие (няма дори да излъже) и също да поиска убежище. Мюсюлманско момиче може да каже, че я грози обрязване и също да поиска защита. Всяка държава подписала ИК е длъжна да ги приеме и обгрижва. Това е същността на ИК. Ако не искаш да биеш жена си няма да напишеш 77 страници конвенция.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.