Джон Леджънд се обясни в любов на съпругата си

Криси Тейгън и Джон Леджънд.

Певецът подкрепи Криси Тейгън след спонтанен аборт

Изпълнителят пя на музикалните награди Billboard

41-годишният Джон Леджънд посвети на съпругата си, 34-годишната Криси Тейгън, покъртително изпълнение на песента си „Never Break” на музикалните награди Billboard миналата сряда, а тези дни сподели трогателно писмо в чест на любимата си. В него той говори за трудния момент, който той и семейството му преживяха поради скорошния аборт на Криси Тейгън. Наскоро бременната му съпруга бе хоспитализирана с тежко кървене. Няколко дни по-късно моделката сподели сърцераздирателната новина - тя и съпругът й загубили дете, което трябвало да нарекат Джак. Звездата забременя за първи път по естествен път. Криси зачена първите си деца - четиригодишната дъщеря Луна и двугодишния син Майлс - с помощта на ин витро.

В писмото на Джон до Криси се казва: „Написах тази песен, защото вярвам, че докато ходим по тази земя, ще се държим за ръце по време на възходи и падения и всички изпитания. Дадохме си това обещание на сватбения ни ден преди седем години и всяко предизвикателство, с което се сблъскахме, направи това обещание още по-силно. Нашата любов е жива. Обичам те много и ценя теб и нашето семейство. Заедно сме преживели най-красивите и най-трудните времена. Беше толкова трогателно да гледам как се грижиш за нашите деца. Възхищавам се на силата, която проявяваш в най-трудните моменти...”

Джон благодари на всички, които се молеха за семейството му и изпратиха добри пожелания и думи на утеха. „Ние чувстваме и ценим вашата любов и подкрепа повече, отколкото си мислите. Получихме толкова много истории за други семейства, изпитващи същата болка като нас. Никой не иска да бъде част от този „клуб”, но е хубаво да знаем, че не сме сами. Сигурен съм, че Криси ще говори много повече за това, когато е готова. Но знайте, че сме благодарни и изпращаме лъчи на добро на всички вас и вашите семейства”, написа певецът.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес