Дизайнерката Мария Игнатова: Доминиращи са цветовете на пустинята в облеклата на сезон „Есен-Зима 2019-2020 година”

Дизайнерката Мария Игнатова

Модна къща „Скарлет” предлага бутикови тоалети в онлайн магазин

През настоящия моден сезон Есен-Зима 2019-2020 година доминиращи са цветовете на пустинята. Като актуална се налага цветовата гама в кафяво, бежово, жълто, оранжево и тревисто зелено. Фаворит на моделиерите са и цикламените багри. Бялото е класика, дори и за палта. Това разкрива известната дизайнерка от Велико Търново Мария Игнатова, която е носител на множество престижни награди за мода.

„Като най-предпочитан текстилен дизайн са каретата. Добре се съчетават с кожа и коприна. Предпочитани са още букле в комбинация с дантела, тюл с вълна, както и коприна с вълна. Налага се и тефлорираната вълна при изработката на връхни дрехи. Модна къща „Скарлет“ остава вярна на колекцията си от варена вълна. Това е сплъстен вълнен плат, който е удобен, лек, комфортен за носене като създава и усещане за топлина. Подходящ е и за характерната орнаментика на марката”, уточнява собственичката на Модна къща „Скарлет”.

Като украса на облекла, бижута, чанти, шалове се налагат ширитите. Запазен знак за „Скарлет“ е панделката, която се апликира на различни артикули-сака, палта, блузи, панталони. Допълнителна украса на дрехите придават и апликациите на пеперуди и цветя.

Бутиковите облекла на модната къща вече се предлагат в онлайн магазин https://skarletfashion.com/.

За клиентите са предвидени изненади, подаръци и отстъпки.

Коментари

Задължително поле