Банско е ТОП общината за планински туризъм за 2018

Бургаски митничари спипаха недекларирани 23 500 евро в дамска чанта 

Кметът на Свищов награди с почетен знак изявен ученик

Съдии, адвокати и грантови анализатори с донос срещу България до ЕК Авторите недоволни, че Брюксел спрял да пише Мониторинговите доклади по техните “опорни точки”, против са присъединяването на страната ни към Шенген

Руският посланик: Борисов искаше среща на Путин и европейските лидери във Варна

Стрелецът от Страсбург има 27 присъди, лежал в затвори в 3 държави

Хванаха 430 литра ракия, маскирана като ябълков сок

Митничари са хванали контрабандни оръжия, укрити в барбекю и плодове на „Капитан Андреево“

Пуснаха майката на Николай Банев срещу гаранция от 10 000 лева

От 1 до 6 г. затвор и глоба от 20 до 100 хил. лв. за производство на алкохол или тютюневи изделия без разрешително

Цапат със спрей пътни знаци във Варна

Мерцедес връхлетя возилото на бременна жена

Губернаторът на Шумен ще участва в заседанието на КЕВР за водата Старото увеличение още не е дало резултат

5 млн. лв. предвижда да похарчи за чистотата община Търговище Няма да се повишава таксата за битовите отпадъци

Борисов към Камарата на строителите: Не одобрявам линията за дискредитиране на сектора, но призовавам за качествено изпълнение на проектите

Динамика на пазара на недвижими имоти в България през август 2018 г.

Експерти на услугата Flatfy направиха анализ на пазара на недвижими имоти в България през август 2018 г. и разказаха за цените на апартаментите в зависимост от региона.

Цени в най-големите градове на страната
Най-високите цени на жилищни имоти са в София, Пловдив и Варна. Сред тях лидер в цените е столицата. През август 2018 г. един апартамент в София може да бъде закупен средно за 95.700 лв. Освен това, макар и с доста значителна разлика, следва морския бряг Варна – 68,300 за едностаен апартамент. Затваря първите трима лидери на Пловдив – 60,800 лв.

Най-евтиното жилище в България
Възможностите за търсене на Flatfy (bg.flatfy.com) Ви позволяват бързо да сортирате и намирате най-много бюджетни опции за страната. Така че, по-евтино от 50,000 лв. през август, можете да си купите апартамент с една спалня в Пловдив (39,100 лв.), Сливен (41,000 лв.) И в Русе (48,900 лв.).

По-високи цени за едностайни жилища – в рамките на 50,000-60,000 лв. – в Шумен, Добрич, Стара Загора и Бургас.

Най-ниските цени за големи тристайни и четиристайни апартаменти – в Добрич и Сливен. Жилищата за семейството тук могат да бъдат закупени за 80,000-88,000 лв.

Услугата Flatfy помага да се намери подходящо жилище не само в България, но и в съседните страни. Неговите възможности са отворени за потребителите в Румъния (flatfy.ro) и Гърция.

Как функционира услугата
Flatfy ви помага да купите или да наемете имот в 37 страни. В един регион с България, Румъния и Гърция можем например да проучим офертата на унгарския пазар на недвижими имоти (hu.flatfy.com). Службата изгражда средни цени въз основа на данни от повече от 75 000 реклами.

Системата е в състояние да определи предпочитанията на потребителите и да филтрира съмнителни реклами с умишлено недекларирани или завишени цени. Резултатите от емитирането не включват предложения с ръст над 10% от средните цени на жилищни и търговски имоти.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.