Дават пари на фирми пари за детски кът

“Джи Пи Груп” отличи млади строители от Бургас

КАТ спря от движение 40 камиона след масови проверки в цялата страна

Димитър Чобанов: Забавянето на България за влизане в чакалнята на Еврозоната не е фатално

Платена отпуска след 4 месеца стаж Повишат санкциите при повторно нарушение на работодателя за недеклариран труд

Министър Ананиев: Ако третирането срещу комари не се извърши през март, ситуацията става трудно овладяема

Директни самолетни полети между България и Хърватия започват от 1 май

Кметът на Стара Загора поздрави баскетболистките на „Берое” за спечеления трофей

Иззеха 300 стоки от магазин за дрехи в Радомир

Премиерът ще настоява в Брюксел за допълнително финансиране за по-слабо развитите райони у нас

Помагат на бизнес идеи в тютюневите региони 1500 възрастни с безплатен медицински преглед

В Пловдивско готвят протести заради винетка за 200-метров път

Прокуратурата повдигна задочни обвинения на трима руснаци за натравянето на Гебрев Бизнесменът преживял още четири други опита за покушение, два - в чужбина

Прожектират „Паразит“ първо в Бургас

Младен Маринов: По официалните канали няма запитвания от испанските власти за Бойко Борисов

До 4000 евро за квадрат в затворени комплекси

Клиентите, които могат да си позволят 4000 евро за кв. м, са семейства на ръководни позиции, които често взимат ипотечни кредити, за да доплатят цената на сделката.

Вдъхват живот на бивши фабрики

До 4000 евро стига квадратният метър на жилищата в затворени комплекси в полите на Витоша. Те са изключително скъпи, тъй като предоставят изцяло нов, модерен начин на живот. Модерният подход при планирането на жилищните проекти е фокусиран върху здравето, комфорта и безопасността на хората. Според имотните експерти ключовите фактори за успешната пазарна реализация на жилищните проекти са три – среда, локация и инфраструктурна обезпеченост. “Клиентът иска да плаща за зелена среда”, каза експертът Бистра Друмева. Друга тенденция е, че смарт технологиите в домовете ни стават все по-търсени.

Клиентите, които могат да си позволят този начин на живот, са семейства на ръководни позиции, които често взимат ипотечни кредити, за да доплатят цената на сделката. Те купуват апартаменти предимно на етап проект, тъй като знаят какво искат от жилищата си. Трябва да са големи, с площ над 80 кв. метра. На обратното мнение, обаче са някои чужди инвеститори, според които тенденцията от Чехия, Великобритания и Германия за намаляване на жилищната площ в бъдеще ще се забелязва все по-често и у нас.

Междувременно инвеститори вдъхват живот на бивши фабрики в столицата. Те се превръщат в многофункционални комплекси с вече изградена инфраструктура. Такъв проект се изгражда в Бояна на мястото на бивш завод за фото хартия.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.