Дълбоката държава е в пълна паника, втори опит за убийство не може да спре Тръмп да пресуши блатото

Нов опит за убийство на Доналд Тръмп. Стрелец се е опитал да стигне до него, влезнал е в престрелка със секретните служби и е отблъснат.

Сега ще се опитат да ви убедят, че както винаги бил "самотен стрелец" и имал само лични мотиви. Никой нито го е убеждавал, нито подстрекавал, нито нищо. До седмица ще се загуби повечето информация, а изведнъж няма да има нищо в интернет за стрелеца. Ще излезе някой от семейството му да разкаже за психическите проблеми и до там.

Дали е така? Предстои да видим.

Дълбоката държава е в пълна паника. Според собствените му думи, той не успя да "пресуши блатото" първия път и този път идва подготвен да завърши това, което започна. Коалицията от сериозни хора като Илон Мъск, Робърт Кенеди и Тулси Габард доказва, че ако спечели изборите, ще прочисти целия свят от влиянието на дълбоката държава.

За това те са в пълна паника в момента, имаше два опита да бъде застрелян, извършиха преврат над кандидата Джо Байдън, който щеше да загуби от Тръмп. Първият опит беше по телевизията, да го види цяла Америка, този път стрелецът е имал камера в себе си - нападателите всеки по света да види как се случва това. Очаквайте още подобни случки. Блатото ще впрегне всичките си сили да оцелее.

Това, което не си дават сметка е, че засега всеки път като посегнат на Тръмп - подкрепата му расте, а той самият става все по-уверен и събира все повече съюзници. Не бих се учудил ако Марк Зукърбърг подкрепи официално Тръмп след това. От страх дълбоката държава не си дава сметка, че в момента разкрива себе си и своите цели. Поради което всеки нормален човек се усеща, че трябва да застане на страната на Тръмп.

Това е исторически шанс за САЩ и целия свят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари