"Еврофутбол": Законът за хазарта е спазен такъв, какъвто е и няма неизплатени по него задължения

Във връзка с медийните прояви на г-н Цветомир Найденов и г-н Боян Найденов от „Еврофутбол“ разпространиха следната позиция:

"Безпочвените, противоречащи си твърдения, в които замесват други съдружници в компанията са неетични и видимо целят обществена и медийна манипулация.

Г-н Боян Найденов е ръководил компанията в качеството си на управител повече от 15 години до уволнението му през юли миналата година. В качеството си на управител той носи пряка отговорност за всички финансови въпроси, засегнати от него и брат му в медийните им изяви през последния месец. Г-н Цветомир Найденов е бил и служител в дирекция „Програми и анализи“, а след напускането на г-н Стефан Найденов е бил и ръководител на отдела до освобождаването си през 2019 година. И тримата повече от 20 години са участвали равноправно в управлението и са взимали множество самостоятелни решения. Само тези факти превръщат твърденията им за извършени финансови нарушения и внесени по-малко такси от дължимите в тенденциозни и нелепи.

Припомняме заключението на директора на Агенцията за държавна и финансова инспекция, че нарушение на Закона за хазарта по отношение на плащане на таксите няма.

Законът за хазарта е спазен такъв, какъвто е и няма неизплатени по него задължения."

Коментари

Задължително поле