Един готвач ще обяви открита война на останалите в Hell’s Kitchen

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA един готвач ще обяви открита война на всички останали и така ще сложи началото на ожесточени военни действия, но с неочакван край. Стара вражда ще достигне своята кулминация, но кого ще подкрепи отбора? Както и досега кухнята на шеф Виктор Ангелов ще се превърне в открита арена на конфликти – някои участници ще се скатават и ще се подмазват на шефа, други ще следват кода на честта и ще се прикриват, а трети откровено ще лъжат.

Напрежението ще ескалира до взривоопасно и на шеф Ангелов ще му се наложи отново да овладее ситуацията. Какво ще каже той на топ готвачите и дали ще успее да изглади различията в кухнята – ще разберем довечера по NOVA. Женската схватка продължава с пълна сила и този път жените ще се „хванат за косите“. Ще има ли още една жертва на титаничния сблъсък на поколенията в червената кухня ще видим в новия епизод на Hell’s Kitchen.

Дневното предизвикателство на шеф Виктор Ангелов ще изпита едновременно късмета и въображението на професионалистите в Hell’s Kitchen България. Наред с готварските си умения на комплексни готвачи ще им се наложи да покажат и дали наистина им пука един за друг или егото и борбата за одобрението на шефа е най-висшата им цел. Зрителите ще станат свидетели на дуел с патици и битка на лавраци, блестящи ястия като в 7 звезден ресторант в Дубай, но и не едно разочарование в чиния. Как ще завърши състезанието между сини и червени и най-накрая ще успеят ли да проумеят уроците на шеф Ангелов скоро ще разберем. Но едно е ясно - той ще ги изправи в ъгъла и двата отбора ще си получат заслужената награда.

Синият отбор на Hell’s Kitchen ще започне вечерната резервация в нажежена обстановка, а прикритите страсти ще преминат в директни обвинения. Принципното момче в кухнята ще си изпусне нервите, а високото самочувствие на един от колегите му ще провокира ожесточените военни действия. В крайна сметка шеф Ангелов ще направи показно кое е най-важното за успеха на отбора и сините изненадващо ще се мобилизират. При червените ще властва „соло“ играта на красавиците в кухнята, ще видим изправени готвачи до стената и подмолни техники да бъде „сготвена“ още една от дамите в кухнята. Ще успеят ли двата отбора да завършат успешно вечерната резервация и кои ще са следващите жертви на интригите в Hell’s Kitchen България ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Гурме