Син преби до смърт майка си в Пловдив

Влакът София-Кулата блъсна мъж

Автобус „захапа“ крака на жена и потегли

Министър Каракачанов открива исторически паметник, посветен на Дойранската епопея

Британец загуби 4 апартамента в Банско, не плащал данъци и поддръжка

Премиерът Борисов разпореди работа в пълен синхрон и в съкратени срокове относно ситуацията с язовир „Студена“ (СТЕНОГРАМА)

Внучката на Тодор Колев се снима дибидюс (СНИМКА)

Отложиха дело за избор на съветници в Горна Оряховица за изслушване на експертиза

Купуване на недвижими имоти в Гърция вече и чрез ПОС-терминал

Парламентът прие държавния бюджет за 2020 г.

Задържаха за 72 часа шофьора, причинил смърт на 5-годишно дете Обвинен е в три нарушения на Закона за движение по пътищата и за бягство от местопроизшествието

МВнР: Българите в Италия да избягват наводнените райони и най-вече Венеция

По-слаб финал на сезона отчетоха хотелите във Варненско

Адвокат на Цветан Василев: Той иска да бъде разпитан по делото „КТБ“

„Цеките“ от Efbet собственици на купища имоти за десетки милиони в България и в чужбина

Еквадорското правителство и коренното население се споразумяха за край на протестите в страната

Еквадорското правителство и представители на туземните общности сключиха споразумение за слагане на край на социалната криза в Еквадор, предаде БTA.

Правителството се съгласи да отмени указа за спиране на субсидиите за горивата. Двете страни се споразумяха едновременно с отмяната на указа да бъдат преустановени и демонстрациите срещу правителството.

„Другари, споразумението е компромис от двете страни“, каза Морено. Мобилизацията на коренните общности ще спре и Наредба 883 ще бъде отменена“, посочи той.

Страните са се споразумени да работят заедно върху нов пакет от мерки, които ще намалят бюджетните разходи, повишат приходите и намали огромния бюджетен дефицит и публичен дълг.

Южноамериканският търговски блок Меркосур разкритикува безредиците и заяви, че масовите демонстрации са опит да се дестабилизира правителството на Ленин Морено.

„Подкрепяме усилията на еквадорското правителство да съхрани мира, обществения ред и демократичните институции, като използва инструментите, предоставени му от конституцията и законите. Осъждаме актовете на насилие и опитите да се дестабилизира Еквадор, държавните институции и еквадорската демокрация“, заявиха членовете на Меркосур (Бразилия, Аржентина, Уругвай и Парагвай) в съвместно изявление с Перу, Колумбия и Чили.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.