Жриците на любовта с ново работно облекло

В края на сезона, жриците на любовта в Слънчев бряг са потънали в дълбок размисъл. Лятото бе слабо за бизнеса, навред е тъпкано с полиция и "уличният занаят" върви незадоволително.

Последната надежда професията да се възроди този сезон е въвеждането на ново работно облекло. От една страна носталгията по доброто старо време, от друга страна- нуждата и неволята, са довели жриците до мисълта, че може да си върнат клиентелата не само с младост и свян, но и по- младежко облекло.

Затова минижупите и панталонките се завръщат. Задължително условие е и да са спретнати и чисти, както и да ходят редовно на плаж. Но не толква за да надградят откъм тен. Замисълът е съвсем друг.

На пясъка, пък и в морето се завързват непринудени контакти, които може да са от полза. Ако и така не се намери повече клиентела, след всички тези мерки, момичетата може би ще заложат на неплатената любов. Такава, която може да им намери по-сериозен партньор, пък и да ги изведе в чужда страна, подобно на ориентиралите се нататък по-рано техни колежки.

Коментари

Задължително поле