Задържаният за убийство в „Люлин“ нападал и други хора

Част от видеоклип, разпространен в интернет, на който се вижда как Денис бута възрастен човек на земята.

Плашел и деца с нож

Разпространиха клипове в интернет

Задържаният за убийството на млад мъж в столичния кв. “Люлин” и друг път е нападал хора. Това става ясно от видеоклипове, разпространени в интернет. На един от записите се вижда как 24-годишният Денис Мустафа Камел Ал Газзи плаши с думите “Защо ме караш да извадя мачете от джоба си и да те наръгам, а!? Ще те убия!” После посяга с юмрук към човека, който го записва с телефона си. Малко преди това той е заснет как безпричинно блъска възрастен мъж и го поваля на земята и също му крещи: “Ще те убия!”.

Денис Гаази се предаде във вторник в полицията, след като в неделя закла 36-годишен мъж в столичния кв. “Люлин”. Жертвата Илиян Илиев (32 г.) празнувал раждането на дете на свой приятел. Компанията направила и заря. Това подразнило съседа им Денис, който отишъл при празнуващите и започнал да ръга с нож Илиян.

Веднага след това избягал. Според съседи издирваният бил наркоман, правел и друг път проблеми. Редовно размахвал нож пред хора, дори и деца в “Люлин”. В социалните мрежи жителка на квартала пък се оплака, че дни преди убийството той блъснал с колата си жена, минавайки на червен светофар.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право