Заловиха атентатора от клуб “Рейна” в Истанбул

Узбекът Абдулкадир Масхарипов, който уби 39 души в атака срещу популярния истанбулски клуб „Рейна“ в новогодишната нощ, е бил арестуван в квартал Есенюрт, съобщава вестник Hurriyet.

Нападателят е бил заловен в момент, в който синът му е бил близо до него. Уточнява се, че атентаторът от „Рейна“ е бил отведен за извършване на проверка на здравословното състояние.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

    1. до гошо, Гошо, ти се събуди сутринта и като погледна огледалото си каза “Всички хора по света са като мене-измет”.
      Ако има измет на света това си ти и такива лумпено атеисти като тебе , които не зачитат ближния си.
      Американски генерал казва :”Ние създадохме, финансирахме, въоръжихме и обучихме ДАЕШ” .Всички свестни хора по света знаят, че ДАЕШ няма нищо общо с ИСЛЯМА.Само ТИ и такива като тебе лемпено атеисти-безбожници не искат да го разберат. Мълчи си мръснико защото вредиш на света.

  1. „Лумпен,атеист,мръснико вредиш на света“….Толкова силни думи срещу мен,само защото мразя терористите.Щом съм ги нарекъл измет-значи са измет!Хубав мюсюлманин не съм срещал и е невъзможно да видя.Тук не става въпрос само за исл.държава, а въобще за вечно вредното влияние на исляма по света.Първо бяха „ал кайда“,после някакви си „ислямски братя“ и тем подобни.Що поразии направиха посвета.11 септември,април 2004 година в Мадрид,в Московския театър,в училището в Беслан,където рязани изроди избиваха деца!!!Всички ужасии по света ги вършат мюсюлманите.Тероризма е техния патент.„Всички свестни хора знаели,че даеш нямал нищо общо с исляма“-ой боже!!!Нали в името на пръдливия ви аллах те избиват хората.Какво се правиш на…неука кадъна!Ако някой вреди на света,то това са кланящите се на грозника пророк-мохамед.Да не би да искаш да убедиш някого,че вие миризливите ислямисти сте полезни?А и кога ще се извиниш на БЪЛГАРСКИЯ народ за турското робство?

  2. Кой бил създал даеш?Та тия зверове се бият в името на аллахЪ и рушат всичко християнско.Как да не мразиш исляма?А турция си го получи,заради огромните злини,които е извършила през вековете спрямо християнските народи.И ще продължи да го отнася.Кюрдите искат да направят държава и ще го сторят като вземат половината от територията на сегашна турция.Северен Кипър е гръцки.Така,че фесовете нямат бъдеще..А ти от какво си „мъченик“?Идентифицираш се като ония дето се бият за миризливата си вяра?

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.