Заместникът на Соу - герой за ЦСКА

Трансферът на Али Соу предизвика вулкан от емоции в ЦСКА, но неговият заместник се погрижи за фурор в края на страстната седмица. Джорди Кайседо вкара победния гол за "червените" за 1:0 над "Черно море". Еквадорският нападател заби с глава след центриране на Тиаго Родригеш в средата на второто полувреме в дуел без много положения.

В ЦСКА се надяваха, че Кайседо ще дори по-добър от Соу, а стартът на "Червената" му кариера е повече от успешен. А победният гол дойде точне, след като "Лудогорец" загуби с 2:3 от "Локомотив" (Пд). Ако ЦСКА спечели следващата седмица в Разград, ще оглави класирането.

Няколко часа преди мача ЦСКА официално махна "тирето" от името си и потвърди новината на "Труд" от петък. На общото събрание на акционерите присъстваха само адвокати на собствениците.„

"ЦСКА ще е с автентичното си име още срещу "Лудогорец" - прогнозира Станислав Трендафилов, адвокат на Гриша Ганчев. - От понеделник започваме юридическа процедура за смяна на името. Ще внесем промяната в Търговския регистър. Общото събрание е редовно, а не извънредно."

Коментари

Задължително поле