Украйна готви ново преминаване през Керченския проток

Благодарят на пожарникар, загасил горящ камион, превозващ над 400 газови бутилки Димитров попаднал на пожара на пътя за работа

Стари гуми на автобуса са причина за верижната катастрофа край Атия

Румен Радев: Голямата надежда за бъдещето на България е в огромния потенциал на младите хора

Автомобилен състезател и плувец са спортистите на Велико Търново за 2018 година

Gripen – единственото решение за България

Нова помощ заменя персоналната пенсия за дете

Мрежата на A1 генерира 6 000 терабайта и 1,5 милиарда изговорени минути на месец

Откриват почетно консулство на България във Фукуока

Със 76,2 млн. лева ще бъде финансирано изграждането на газопровод между България и Гърция

Селена Гомес влиза във форма

Вицепремиерът Марияна Николова: Проектът на Националната стратегия за детето отразява визията на държавата и на гражданското общество за развитието на следващите поколения

Доналд Тръмп е готов само да разгледа възможността за екстрадиция на Гюлен

Томислав Дончев: ЕК искаше да продадем мажоритарен дял от „Булгартрансгаз“, нямаше как да приемем Глобатата можеше да достигне 320 млн., а е 77 млн., посочи вицепремиерът

Пускат уикенд винетка за 10 лв. от 1 януари

Започна производството на коледни шоколади във Франция

Снимка: Pixabay

Френските фабрики започнаха производството на шоколадите и шоколадовите изделия за коледните празници. Целта е до края на настоящия месец да бъдат извършени и първите доставки. Патрик Поарие, директор на френската компания „Семоа“, която е лидер във Франция в производството на шоколадови изделия, заяви, че по Коледа се реализират 44% от общите й продажби.

Ето защо машините на компанията ще работят на пълни обороти до края на октомври. След това за шоколадовите фабрики има кратко затишие и през декември те ще започнат да се подготвят за производството на шоколад за Великден.

Представители на компаниите разказват, че подготовката за коледния или за великденския сезон започва в действителност две години по-рано. През това време се проучват вкусовете на клиентите, отчитат се новите тенденции и се разработват нови продукти.

За разлика от големите производители малките занаятчии от отрасъла обаче започват да произвеждат коледния си шоколад в навечерието на празника, тъй като тяхната продукция е „крехка и се запазва само за кратко време“.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.