Заснеха на тайно видео Тръмп да сипе обиди по адрес на Байдън: Представяте ли си този човек да се занимава с Путин? (ВИДЕО)

В изтекло видео, заснето на игрището за голф, Доналд Тръмп отправя тежки думи по адрес на Джо Байдън. Той нарича президента "разнебитена торба лайна" и предполага, че демократът скоро ще отпадне от надпреварата. 

Видеоклипът, получен от Daily Beast, показва 78-годишния кандидат за президент на Републиканската партия, седнал в голф количка със сина си Барън Тръмп. Кадрите започват с Тръмп, който държи пачка пари и пита група хора извън камерата: „Как се справих с дебата онази вечер?“

„Изритахме тази стара, разнебитена торба лайна“, казва Тръмп на събралите се хора около количката си за голф.

„Той е лош човек“, добавя той за Байдън.

„Той просто се отказа, знаете – той се отказва от надпреварата“, продължава Тръмп. "Измъкнах го - и това означава, че сега имаме Камала. Мисля, че тя ще бъде по-добра“, твърди бившият президент, преди да започне атаката си срещу вицепрезидента. 

„Тя е толкова лоша“, каза той. „Тя е толкова жалка... толкова лоша.”

След това Тръмп отново насочва вниманието си към президента.

„Можете ли да си представите този тип да се занимава с (руския президент Владимир) Путин? Или с президента на Китай - който е жесток човек. Той е свиреп човек, много твърд човек“, казва 45-ият президент за Си Дзинпин.

Не е ясно на кое голф игрище е заснето видеото или кога е направено.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка