Звездите на „Ювентус“ на писта и офроуд

Grand Cherokee SRT стана любимец на играчите

Футболистите си падат по хубавите коли и звездите на „Ювентус“ не правят изключение. Те имат привилегията да си избират модели по желание от гамата на култовия американски производител на високопроходими автомобили Jeep. Компанията е част от мощната група Fiat Chrysler Automobiles, която е основен спонсор на клуба. За да се убедят в качествата на Jeep и да се разтоварят от напрегнатия цикъл от тренировки и мачове, играчите на „Ювентус“ прекараха един вълнуващ ден със силни емоции в изпитателния център в Балоко.

27-2-6kol

Треньорът Масимилиано Алегри и звезди като Пауло Дибала, Алекс Сандро, Блез Матюиди, Матиа де Шилио изпробваха на писта и на офроуд трасе пълната гама на Jeep, която включва моделите Renegade, Compass, Cherokee и Grand Cherokee. Играчите си вдигнаха адреналина до небето зад волана на най-мощния вариант Grand Cherokee SRT. В него работи могъщ 6,4-литров двигател V8 с мощност 468 конски сили, който ускорява за по-малко от 5 секунди от 0 до 100 км/ч и развива скорост 258 км/ч.

За да могат да изцедят максимума от възможностите на екстремен автомобил като Grand Cherokee SRT, футболистите бяха напътствани на пистата от професионални инструктори. Техните съвети помогнаха на играчите да се убедят и в изключителната проходимост на колите на Jeep в най-тежки офроуд условия. Неслучайно името на култовата марка отдавна е станало нарицателно за коли със задвижване 4х4.

На тръгване от изпитателния център в Болоко звездите на „Ювентус“ бяха изпратени с пожелания да газят съперниците така, както машините на Jeep газят калните и водни препятствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили