Зоуи Кравиц се развежда след 18 месеца брак

През юни празнува годишнина от сватбата си

32-годишната Зоуи Кравиц и Карл Глусман се развеждат след 18 месеца брак. В "People" се появиха съдебни документи, потвърждаващи, че звездата от сериала "Големи малки лъжи" възнамерява официално да прекрати връзката със съпруга си. В интервю представител на актрисата също потвърждава раздялата й с Глусман, но не посочва причините за това.

Зоуи и Карл започнаха да излизат през 2016 г., а две години по-късно стана известно за годежа им . Дъщерята на музиканта Лени Кравиц каза пред журналисти, че първоначално влюбеният искал да й предложи брак в необичайна обстановка в Париж, но в крайна сметка поискал ръката й без прекалено шик - което тя най-много харесвала. "Той го направи и ми хареса, че в Париж не се получи по план. Направи го у дома по спортни панталони", каза тогава Зоуи пред репортери.

Сватбата на  Кравиц и Глусман бе през юни 2019 г. Тържеството се проведе в парижката къща на звездния баща на Зоуи -  Лени Кравиц и присъстваха само роднини и приятели. Това лято двойката отпразнува първата годишнина от брака си и публично се поздрави с тази дата. Зоуи публикува черно-бяла снимка със съпруга си, направена на сватбата, а Глусман написа пост, в който се обясни в любов на жена си. "Обичам те повече от всичко друго. Ти си най-добрият ми приятел", написа Карл, добавяйки накрая, че е готов да направи всичко за Зоуи до смъртта си.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес