Илон Мъск зове да се гласува с хартия

Илон Мъск

Демократи губят вяра в Байдън

Американският милиардер Илон Мъск призова сънародниците си да упражняват правото си на глас единствено с хартиени бюлетини, тъй като другите варианти са “твърде рисковани”.

“Електронните машини за гласуване и всичко, изпратено по пощата, е твърде рисковано. Трябва да наложим гласуване само с хартиени бюлетини - и лично”, написа предприемачът и собственик на “Тесла” в социалната мрежа Х.

Мъск прикачи към поста си няколко медийни публикации, в които се говори за възможността за промяна на изборните резултати, ако се използват електронни машини, както и използването на остарели версии на операционната система “Уиндоус”.

Междувременно все повече демократи в Конгреса на САЩ се опасяват, че Джо Байдън не може да победи Доналд Тръмп на президентските избори на 5 ноември, съобщи Си Ен Ен.

Майкъл Бенет стана първият сенатор демократ, който публично заяви, че не вярва в преизбирането на Байдън, след злополучното му представяне на дебата срещу Тръмп.

“Доналд Тръмп е на път да спечели тези избори със съкрушителна победа и да превземе Сената и Камарата. След катастрофалния дебат Белият дом не показа по никакъв начин, че има план за спечелването на изборите”, каза демократът от Колорадо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка