Индийски гуру идва в България

През последните 38 години, Шри Шри Рави Шанкар изнася семинари по цял свят.

Помага на Део да спре с наркотиците и дава енергия на Деси Добрева

Номиниран е за Нобелова награда за мир

Шри Шри Рави Шанкар, духовният лидер и посланик на мира, ще гостува другата седмица (28 и 29 януари) в България и ще проведе уникален мастърклас по медитация. Два дни в Зала 1 на НДК световноизвестният индийски гуру ще обучава участниците, които ще имат редкия шанс да научат практически техники за медитация и древни мъдрости.

Шри Шанкар е основател на една от най-големите хуманитарни организации в света, почетен гражданин е на редица държави, номиниран е за Нобелова награда за мир. След неговата намеса, Колумбия постига социален мир, а президентът є получава Нобелова награда. Гуруто е почетен гост и лектор на някои от най-важните конференции в света, включително на ООН, Европейския парламент и много други.

През последните 38 години, Шри Шри Рави Шанкар пътува и изнася семинари по цял свят. Основаните от него международни организации (сред които „Изкуството да живееш” / The Art of Living и „Международната асоциация на човешките ценности” / The International Association for Human Values) са докоснали и променили хиляди животи в цял свят, както в сферата на йога, така и чрез хуманитарни и социални проекти.

Много наши звезди, публични личности и спортисти са последователи на дългобрадия миротворец. Део в редица интервюта, разказва за благотворното въздействие на практиките, които започва да прави под наставленията му. На тях дължи и раздялата си с някои порочни зависимости. Друг популярен фен на Шри Шри Рави Шанкар е певицата Деси Добрева, чийто бълбукащ позитивизъм по думите є се дължи на индийските уроци по медитация.

Коментари

Задължително поле