Инжектиране до безкрай: Pfizer разработва третата доза от ваксината си

Да си спомним форума от Давос, където много преди Pfizer беше обсъдена „много голямата вероятност от третата вълна“.

Тоталната ваксинация, заради която наред с другите неща, глобалистите стартираха своя проект "ковид ужаса", ще стане постоянна. Американската биг Фарма е "доволна" от решението си да започне изпитанията на третата си доза от ваксината на Pfizer, която сега със сигурност ще бъде поставяна дори и на тези, които вече са били ваксинирани.

„Pfizer и BioNTech съобщиха, че са започнали оценката на безопасността и имуногенността на третата доза от ваксината COVID-19. Това се прави, за да разберат въздействието на допълнителната доза върху имунитета срещу инфекция от COVID-19, причинена от разпространяващите се и потенциално новите възникващи варианти на SARS- CoV-2, - цитира "Интерфакс, прессъобщението на Pfizer. В документа се отбелязва, че оценката е част от клиничното изпитване, в което „участниците във фаза 1 на тестване в САЩ ще получат възможността да им ваксинират 30 микрограма допълнителна доза от съществуващата ваксина след от 6 до 12 месеца“ - това след двете единични дози.

Става много интересно: цялата тази ваксинационна кампания, която всъщност все още не е започнала поради липсата на ваксини, няма да премахне никакви ограничения и още по-малко ще отмени „пандемията“, защото нова доза ще чака всички ваксинирани след 6 или 12 месеца. Освен това всичките тези ограничения е гарантирано, че няма да бъдат премахнати, защото ако процентът на заболеваемост започне да спада, ще бъде нереалистично да се накарат европейците да се инжектират. 

Смешното е, че самият Pfizer честно признава, че не става въпрос за коронавируси. „Въпреки че все още не сме видели доказателства, че разпространяващите се варианти на Ковида не водят до загуба на защитата, която ни предоставя ваксината, ние предприемаме редица стъпки, и действаме решително, за да сме подготвени в случай, че щамът стане устойчив на защитата, осигурена от ваксината”, заяви изпълнителният директор на Pfizer Алберт Бурла.

Тогава възниква въпросът: а защо е необходима третата доза? Всъщност тук вече започна приказката за европейците и други сателити на САЩ за пари. „Това автоматично означава 50% увеличение на цената на човек за страните, поръчали Pfizer, от $40 за 2 дози до $60 за 3. Да не говорим за логистиката, тъй като температурата на съхранение на тази модерна ваксина все още е под -70°C, а с увеличаването на предлагането наполовина това сериозно ще усложни нещата. Добавете към това обективния недостиг на ваксини в Европа, прекъсването на много доставки. И сега този дефицит автоматично нараства с още 50%?”- изчисли това блогърът Сергей Колясников. 

Сега нека изчислим общите печалби на фармацевтична корпорация само в Европа. Европейската комисия обяви сключването на сделка за доставката на 300 милиона дози от ваксината. Още 40 милиона бяха закупени от Великобритания. И тук, дори да отхвърлим маржовете за транспорта и дефицита, за третата доза Pfizer ще получи 170 милиона, умножени по $20, или $3 млрд. и 400 млн. допълнително към планираните $6 млрд. и 800 млн. Сега нека добавим всички надценки, както и пазара в САЩ с 300-те млн. жители, които Байдън ще накара да се инжектират, независимо дали им харесва или не, Канада и няколко десетки други държави – ето така ще получим печалба от десетки милиарди.

Но това не е всичко. Третата доза все още не е пусната, а глашатаите на новия световен ред вече съобщават, че шоуто няма да свърши дотук и че ще има и четвърта доза, сякаш това предварително не се знаеше. "За да се подготвят за евентуалните бъдещи промени в щама", Pfizer/BioNTech обсъждат с регулаторите FDA (САЩ) и EMA (ЕС) възможността за провеждане на клинични изпитвания за оценката на вариант на "модифицирана иРНК ваксина", казаха от корпорацията.

Междувременно тази "ваксина на ваксините", която вече ще промени ДНК на хората, както собствениците са искали, и ще бъде пусната за ваксиниране, е ясно, че докато дойде този момент - всички ще трябва да седят под карантина.

Всичко това са елементи от настъплението на „новия световен ред“, обявен от Швааб и Кисинджър, т.е. от диктатурата на финансовите магнати, при която древното робство и немският фашизъм ще ни изглеждат като детска игра.

И тук да си спомним форума от Давос, където много преди Pfizer беше обсъдена „много голямата вероятност от третата вълна“. Така главният специалист по инфекциозни болести на САЩ Антъни Фаучи в ефира на CNN отново премести датите на завръщането към „нормален живот“, като даде неясни и двусмислени отговори на преките въпроси кога ще си види децата и кога животът в Америка може да се върне към условията, предшестващи пандемията. 

„Точно сега ... още не. Все още не. Искам да кажа, че го очаквам с нетърпение, но в разумен срок“, каза той. И тези разумни условия ги знаят само „правилните чичковци“ с „правилните интереси“.

(Превод за „Труд“ - Павел Павлов)

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения