Дидо от Д2 се класира за финала на „Фермата“!

Учени от БАН предлагат нов психотест за шофьори

Заев: Армията на Косово се появява в неподходящо време

В 75 училища у нас вече няма хартиен дневник

Турската армия готова за операция в Сирия Ердоган: САЩ да изтеглят кюрдите

Борисов: Нито веднъж не съм застанал срещу решение на президента Май месец ще има европейски избори и ще видим кой колко струва, каза премиерът

По 12 години затвор за мъжете, измъчвали таксиметров шофьор във Врачанско

Задължителна ясла за деца от гета в Дания Неспазването на закона лишава от детски надбавки

Министерството на културата официално се присъедини към проекта ТРАДУКИ

Меркел подкрепи мерките на Макрон за справяне с протестите

Шокиращи сметки за топла вода изненадаха търновци

Никола Василев е новият изпълнителен директор на БДЖ

Ирландският парламент разреши абортите

Биг Бенд- Благоевград и музикално училище „Престо” подариха коледен концерт на жители и гости на града

Харчим 275 лв. на човек за празниците Цените са със 7-11 на сто по-високи спрямо миналата година

Как реагират зодиите при среща с извънземни?

Овен

Аха да атакува

Общо поведение: Разумът – не че въобще има думата – му казва да стои настрана, но огромното любопитство го тика сякаш с невидима ръка към НЛО-то.

Първа реакция: Овенът подскача възмутено и аха да атакува. Стои леко приведен, със стиснати юмруци и с главата напред. След десетина секунди осъзнава, че дори неговите рога може да се окажат безполезни при среща със зелените човечета.

Какво им казва: Дано да идвате с мир!

Как постъпват извънземните: Пращат с мир робот, който да прибере Овена при останалите зверове в лабораторията на летящата чиния.

Телец

Изпуска си сандвича

Общо поведение: Телецът е страхлив, но още повече се бои да не би някой да си помисли, че го е страх. Затова се държи мъжки. Нещата драстично се променят, щом с него има деца или любими хора.

Първа реакция: Спира да яде, сандвичът пада от ръката му и устата се отваря широко от изумление. Мисли си: “Боже, какъв грамаден кораб. И колко са грозни!”

Какво им казва: Вървете си с мир!

Как постъпват извънземните: Заобикалят го отдалеч, в случай че е сам. Ако с него има деца, палят чинията и газ към небето!

Близнаци

Правят си селфи с тях

Общо поведение: Близнаците вярват че е инфантилно да вярваш в извънземни. За тях е по-леко да преглътнат факта, че виждат НЛО, ако си представят, че просто са полудели и имат халюцинации. Всичките им останали действия са в съответствие с тази самозаблуда.

Първа реакция: Разсмива се безумно и вади телефона да снима.

Какво им казва: Брато, мръдни по-вляво да хвана и летящата чиния!

Как постъпват извънземните: Мръдват, за да влязат в кадър, след което с много нежност прибират Близнака на кораба, за да проверят какво не му е наред с главата.

Рак

Опитва се да ги нахрани

Общо поведение: Раците знаят, че съществуват извънземни. Виждали са ги неведнъж или познават хора, които със сигурност са ги виждали. За тях срещата е дългоочаквана.

Първа реакция: Зашеметен от красотата на светещия извънземен кораб, Ракът не смее да помръдне. Малко по-късно предпазливо се насочва към инопланетяните, за да ги посрещне и нагости.

Какво им казва: Ако идвате с мир, заповядайте, имам яхния от козленце с джоджен.

Как постъпват извънземните: Опитват се да се откопчат от любезния Рак, докато накрая се озовават насядали около масата в кухнята с димящи чинии пред себе си.

Лъв

Мълчи презрително

Общо поведение: Лъвът се отнася към извънземните, както към всички останали обожатели. Всяко същество има право да се възхити на интелекта, красотата и осанката на Цар Лъв. От друга страна, именно поради смразяващата си интелигентност, Лъвът не може да си позволи да вярва в зелени човечета.

Първа реакция: Боже, какви са тези глупости, сигурно сънувам!

Какво им казва: Мълчи презрително.

Как постъпват извънземните: Мълчат презрително. След известно време става ясно, че контакт не може да бъде осъществен, затова се прибират в НЛО-то и отлитат.

Дева

Надявам се да не сеете зарази

Общо поведение: Девата винаги си е знаел/а, че имаме братя по разум. Наличието на НЛО, не разтърсва по никакъв начин възгледите й/му за света.

Първа реакция: Леле боже! Извънземни! Извънземни?!! Какво да правя, какво да правя?

Какво им казва (след като се е взел/а в ръце): Добри дошли на планетата Земя. Надявам се, че ще се съобразите с тукашните порядки и няма да късате глави, да превръщате хора в зомбита и да сеете зарази.

Как постъпват извънземните: Приближават се предпазливо, оглеждат Девата и решават да си потърсят друг землянин.

Везни

Ама вие сериозно ли?

Общо поведение: Това, че някой е извънземен, не означава, че с него не може да се говори или пък да се влезе в други – примерно търговски – взаимоотношения.

Първа реакция: Я виж ти! Ама вие сериозно ли? Истински извънземни!

Какво им казва: Ооо, здрасти! Не сме ли се срещали на един купон, не… коктейл май беше. Имам тук едни часовници, много изгодно ги продавам.

Как постъпват извънземните: Отчаяно повтарят: “Уважаеми земляни, идваме с мир”, докато Везната се опитва да ги завлече на някакво джамбуре, където да ги запознае с приятелите си.

Скорпион

Откога ви чакам

Общо поведение: Принципно Скорпионът вярва, че не сме сами. Тоест, ние, хората, духовете, душите на покойниците, вещиците и всички останали във физическия и астралния свят не сме сами на тази вселена.

Има и извънземни духове и нечисти сили.

Първа реакция: Оцъкля очи от радостна възбуда. Впоследствие се овладява и добива нормалния си, леко ленив вид на привидно дремещ леопард.

Какво им казва: Откога ви чакам!

Как постъпват извънземните: Прибират си Скорпиона, понеже веднага разбират, че е “от техните хора”.

После, разбира се, горчиво съжаляват.

Стрелец

Извънземните хукват да бягат

Общо поведение: Смел, безотговорен, безразсъден и прелюбопитен, Стрелецът се хвърля с главата напред в приключението.

Първа реакция: Еха! Летяща чиния! С извънземни! Чакай да ги снимам. Не, първо ще ги огледам. Не, ще се обадя по телефона на приятелите. Я първо да се запозная с тях!

Какво им казва: Пелтечи, в устата му напират страшно много думи. Накрая се втурва към космическия им кораб, за да го огледа как работи.

Как постъпват извънземните: Хукват презглава – досега не са виждали землянин, а този специално им изглежда опасен.

Козирог

Вие от коя телевизия бяхте?

Общо поведение: Козирогът е човек любознателен. Но фактът, че от нещо, което прилича на излязло от филм на Спилбърг, излизат странни зелени човечета, го навежда на мисълта, че по някакъв начин някой му е организирал грандиозна скрита камера и затова трябва да се държи подобаващо.

Първа реакция: Сепва се. После решава, че не може да е истинско НЛО, и се взема в ръце.

Какво им казва: Здравейте, вас от коя телевизия ви изпращат?

Как постъпват извънземните: Подават му маслинена клонка, защото са чели, че така земляните изразяват добронамереност.

Водолей

Казва си “Най-сетне!”

Общо поведение: Най-сетне, въздъхва Водолеят. Най-сетне той е получил доказателство за нещо, в което отдавна е убеден – че просто няма начин да сме сами в тази вселена.

Първа реакция: Малко се стряска при вида на сияещия космически кораб, но бързо се окопитва. Изчаква на място, за да види какво ще направят гостите.

Какво им казва: Приветствам ви от името на цялото човечество, но по-добре не доближавайте до съседа, че има пушка.

Как постъпват извънземните: Извънредно са учудени, че са срещнали интелигентно същество на тази задръстена планета.

Риби

Проявяват любопитство

Общо поведение: Рибите по принцип са любезни, учтиви и отзивчиви хора, така че и с “чужденците” се отнасят по същия начин.

Първа реакция: Никаква. Нула! Видели са летящата чиния, да. Дори са забелязали, че е грамадна, сияе и се носи на въздушна – или може би магнитна – възглавница, над земята.

Какво им казва: Рибата си мълчи. Не защото изчаква да види какво ще кажат извънземните, а понеже е потънала дълбоко в мислите си.

Как постъпват извънземните: Прегръщат мълчаливата Риба, защото веднага усещат, че в гърдите й тупти сърце, сродно на тяхното.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Испанците бяха по-напреднали от инките при срещата си тях.От Империята на инките миналият век откриха свещената планинска резиденция на владетелят им Пачакути „Изгубеният град на инките“,издигнат така високо,че никога да не бъде намерен – Мачу Пикчу,създаден през 1440 г. и функционирал до 1532 г.,когато всичките му жители тайнствено изчезват и днес тя е туристическа дестинация за испанците.

    1. dice che è solo una questione di cifre…Quanto al Corriere, cercate di capirli poverini: non è facile riempire tutte quelle pagine con notizie significative e d'altro canto non sempre è stagione di porcini con cappelle da 2 metri di diametro, vipere in giardino o squali ne9rl#3l;Ad&iatico. A volte tocca prendere quel che passa il convento, fosse pure una minestra rancida.

  2. As pessoas que vivem na cidade e gostam de um canteiro com tomilho são logo olhadas como quem anda à procura de recursos para minimizar a crise. Eh pá já chega de balelas. Os que estavam menos bem, conmtnuai, os outros também.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.