На 23 май 2019 да почерпят

Лидерът на Камарата на общините в британския парламент подаде оставка заради Брекзит

Златна гъска храни „еколозите“ Прибират милиони евро за опазването на „застрашения вид“

НАТО обяви, че срещата на върха в Лондон тази година ще бъде на 3 и 4 декември

Генералният директор на ЮНЕСКО идва в България

Балъков се разделя с „Етър” с емоционално обръщение към феновете

Партиите си надписват сметката по закон Държавните субсидии са постоянно завишавани над определения размер още от 2002 г.

Стоичков дари Албер II с албум и екип

Данъци за отдаване на апартамент и кола на туристи

За 24 пъти бяха връчени отличията „Златно перо“ за принос към българската култура и изкуство

Маршал Халифа Хафтар отказа предложение за примирие в Либия

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 23 май 2019

Събират три месеца оферти за АЕЦ „Белене” (обзор) Интерес има от компании от Китай, Франция и Русия

Вижте документалния филм на Би Би Си за отвлечените деца от норвежката служба за закрила на детето „Барневерн“ (видео със субтитри)

137 млн. лв. кредити дръпнали студенти Теглят средно по 9584 лв., cумите се отпускат само за обучение у нас

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Лиляна Павлова и д-р Иво Ралчовски се срещнаха с представители на бизнеса в Мездра и Враца

„Последните дни посещаваме фирми, които са на европейско ниво и в които работят млади хора. Важно е младите да останат в България. Това е трайна тенденция благодарение на политиките на ГЕРБ и за това ще работим“, заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски по време на среща със служители на фирми от Враца и Мездра, съобщиха от партията.

„Преди три години обещахме да има видими резултати за град Враца и сега като действащ общински съветник мога да заявя, че те вече са факт. Все повече отстоявам тезата, че Враца и Северозападният регион се развиват с ускорен темп. Показателен е фактът с новите инвестиции и реализирането на големи инфраструктурни проекти. Ангажиментът на правителството към региона личи и с излъчването на моята кандидатура за евродепутат“, категоричен бе д-р Ралчовски.

„Много е важно кои хора ще ни представляват в Европейския парламент. Имаме нужда от личности, които ще защитават българския интерес в обединена Европа. България е равноправен член в ЕС. За да може да защитим достойното място на страната ни в Европа, подкрепете листата на ПП ГЕРБ с номер 12 в бюлетината на 26 май“, призова д-р Иво Ралчовски.

„Когато бях министър на регионалното развитие и благоустройството дадохме старт на важни за Враца и региона проекти. Радвам, че днес виждам преобразяването на града. Това е доказателство, че със съвместните усилия на държавната, местна власт, добрите кметове и благодарение на европейското финансиране, градовете могат да станат по-добро място за живеене. Благодаря на всеки един от Вас, защото бизнесът е този, който създава работни места, а износът – важна част от българската икономика“, подчерта кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова. Тя поясни значимостта на предстоящите европейски избори. „Важно е кой ще ни представлява в Европейския парламент, за да отстоява българския интерес в Европа. Това е възможно само с представителите на силната листа на ГЕРБ – хора, утвърдили се със своя капацитет и опит през годините в различни сфери на дейност“, уточни Лиляна Павлова. Тя бе категорична, че за да продължи да се развива държавата, трябва да има синхрон между властите. „Вярвам, че това става с много работа и общи усилия. Надявам се на вашата подкрепа, за да отстояваме постигнатото до този момент и за да има повече европейско финансиране за регионите,така че да достигнем и до най-малкото населено място. Ще работим усилено, за да има повече европейски средства и за фирми, които да инвестират в модерни технологии, за да бъдат конкурентоспособни и реализират продукцията си на европейски пазар“, допълни Павлова.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова се срещна и с актива на партийната структура в Криводол.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.