Кандидатът за евродепутат Младен Шишков се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ в село Брани поле

Кандидатът за член на Европейския парламент Младен Шишков, народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Запрян Янков, областният координатор Георги Мараджиев и кметът на община „Родопи“ Пламен Спасов се срещнаха с актива на шатрата на ГЕРБ в село Брани поле (община Родопи), съобщиха от пресцентъра на партията.

Там те поговориха с кметовете и общинските съветници от ГЕРБ -Родопи и обясниха защо тези европейски избори са изключително важни не само за България, но и за Европа.

Младен Шишков подчерта, че евроизборите не са лесни избори и не бива да бъдат подценявани. От тях ще зависи не само бъдещето на страната ни, а и на ЕС като цяло. Шишков уточни, че ако Европейският съюз е силен и единен, това ще бъде от полза за България, защото само с парите от Европа може да бъде продължено започнатото от общините и държавата, както и да бъде повишен жизнения стандарт. Парите от европейските фондове реално подобряват живота на българите с инвестиции в инфраструктура, с подпомагане на малкия и среден бизнес, с привличането на чужди инвестиции, с модернизиране на образованието и здравеопазването, с инвестиции във ВиК сектора и опазването на околната среда. Разделеният и отслабен ЕС може до доведе до намаляване или спиране на фондове, до загуба на подкрепа и политическа нестабилност, каза още Шишков.

„Имаме нужда от силна икономика, която да ни дава добри доходи, а не от обещания, компромати и лъжи, които само подвеждат хората“, коментира още той.

Младен Шишков изрази увереност, че хората могат да направят разлика между листите на ГЕРБ и БСП и да изберат правилните хора- които имат опита, знанията и уменията да защитават българската кауза в Европейския парламент, като отбележат номер 12 в бюлетината и дадат гласа си за ГЕРБ.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле