МЗ: Религиозните общности ще подкрепят донорството на органи при настъпила мозъчна смърт

Пускат безплатен интернет на публични места в Търново

Председателят на апелативния спецсъд отхвърли констатациите в доклада на ревизорките от ВКС Ако апелативните спецсъдии не са се произнесли незабавно, би могло да се създаде опасен прецедент и риск от укриване на Иванчева и Петрова, пише Георги Ушев до върховните съдии и Съдийската колегия на ВСС

Дейзи Ланг гледа бокс с Холи Бери

Властите в Египет забраниха продажбата на жълти жилетки

Вандали унищожиха част от коледната украса в Сливен

Три институции предотвратиха производството на дрога за 6 млрд. долара Белгиец и холандец отиват на съд за контрабанда на над 16 тона прекурсори

ГИТ ще проверява предприятията според рисковия им потенциал Оценените като най-рискови ще се посещават от инспекторите поне веднъж годишно

Строители скъсаха 10-киловолтов кабел в София, оставиха без ток 1800 домакинства и фирми

Москва – първа по задръствания сред европейските столици

Средният осигурителен доход за октомври е 901,26 лева

„Тайм“ определи журналисти – „пазители на истината“ за Личности на годината Сред тях е убитият в саудитското консулство в Истанбул Джамал Хашоги

Евгени Крусев получи обвинение за длъжностно престъпление

Децата на Благоевград творят в Коледни ателиета

118 млн. лв. бонуси са раздадени в държавната администрация Информацията беше събрана от БСП по реда на писмения парламентарен контрол

Когато “зелените” правят кочина Защо е позволено „еколозите” да летуват на „Корал”, щом го затрупват с боклук

Снимка Архив

Очевидно става дума за поредния двоен стандарт

Снимка на младежи и деца, играещи хоро в езерото „Близнака” в Национален парк „Рила”, предизвика огромно възмущение в социалните мрежи. Темата толкова много впечатли колегите от телевизиите, че в понеделник тя бе основна в сутрешните блокове.

Кой е виновен? Защо е виновен? Каква ще е санкцията за организатора на хорото? Ама защо Дирекцията на НП „Рила” не е спряла с всички средства жестоките нарушители? Такива въпроси се лееха от телевизионния екран и във фейсбук.
Разбира се, новината тръгна в социалната мрежа от активисти на добре познатите „зелени” организации.

Заради хорото те искат сметка от всички – от официалните власти, от нарушителите, дори от тези, които обясняват, че белята не е чак толкова голяма – да, има престъпване на наредбите и от екоминистерството веднага обявиха, че ще има голяма глоба.

Но това не спря „зелените” – стигна се дотам, че дори директно си поискаха спиране на лифта до рилските езера. Причината – не трябвало да има много хора в района, защото съсипвали природата. Най-накрая ще го добутат и до искане за оставка на правителството заради хорото в „Близнака”.

В същото време „еколозите” ходят всяко лято на черноморския плаж „Корал” – паркират автомобили и каравани върху пясъка и защитените дюни и ги унищожават. Изхвърлят и купища боклук на места, където сметосъбиращите камиони не могат да стигнат. И изкарват цяло лято безплатно в собствената си кочина. Но какво пък, нали не се плаща. Нищо, че сами искат „Корал” да стане защитена територия. Но тогава край на кочините им. Няма да стъпят там, ако се ползва логиката им за Рила, че „човекът пречи на природата”.

Очевидно става дума за поредния двоен стандарт на „зелените” – когато те освинват природата, всичко е наред. Но дръзне ли някой друг да направи една стотна от тяхната кочина, вият до небето.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. “Зелените” са партия за манипулиране на общественото мнение, лобиране за пари, прокарване на лични интереси. Истинските любители на природата я обичат и без да са “ зелени”

  2. на зелените всичко им е позволено, а за другите не може. това ако не е двоен аршин – здраве му кажи.

  3. Е, зелените никога не са твърдели, че правилата са еднакви за всички. Все пак зелените имат повече право да цапат плажовете от всички редови граждани защото са зелени, разбирай „повелители на природата“.

  4. Еколозите в България се интересуват от всичко друго, но не и от природата!

  5. Така винаги става в историята. Появявят се човеколюбиви, социалносправедливи, природозащитни доктрини и с времето те се превръщат в организирани структури, като църкви, болшевишки държави, еколигични организации, чиято основна цел е налагането на тяхната власт върху общществото, на чийто гръб върхушките на тези структури живеят охолно за сметка на „подчиненените“ или повярвалите им хора. Всички те размахват знамената на „социалната справедливост“, на „Спасителя“, на грижата за „Природата“. като прикритие за егоистичните си интереси. Това са престъпни структури, Колко милиони са избити по религиозни причини, колко са милионите жертви на комунистическата идеология. Какви са щетите от действията на еколозите предстои да видим.

  6. Къде са контролните органи и защо спят? Само глоби за тези жалки зелени човечета, които се представят за закрилници на природата, а в действителност оставят кочина след себе си. Иначе не пропускат възможност да се появяват по медиите и да се правят на много загрижени за природата.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.