Кой ще плаща зулумите на двойката измамници без харвардски дипломи в съучастие с Нинова?

Докога калинките на #Простото и Нинова ще стоят в ръководството на ББР, ДКК, Булгаргаз, БЕХ, БАКХ, НИТИ, ВМЗ, ВиК, Български пощи и другите апетитни държавни дружества- партийни и лични касички? 

Колко милиарда са източени и откраднати през схеми с посредници за търговия с оръжия и газ? Колко кредити на фирми около Прокопиев и разни стартъпи на подставени малоимотни лица са отпуснати от ББР през последните месеци? След като от март до юли от Булгаргаз са изчезнали 1/2 милиард лева, по думите на новия стар шеф на ДКЕВР, колко са загубите от другите държавни дружества? Къде отидоха 9 милиарда от бюджета, които Киро Петков и ортака му Асан Василев похарчиха за десет дни в началото на годината и за които пита коалиционният им партньор Слави Трифонов? 

Колко са загубите от меморандумите с Джемкорп и Завода за електроавтомобили? Колко ще са неустойките, дължими към Газпром на принципа take or pay? Колко струваше фалиралата самолетна линия София - Скопие? Колко струва на бюджета на държавата умишленият фалит на Български пощи, наложен от прекия им конкурент Ник Събев - Дядо Виконтий? Къде отидоха над 200 милиона евро, отпуснати от ЕС за украински бежанци? Върнаха ли Киро Петков и еугЛена Бориславова незаконно взетите заплати и хонорари от Министерство на икономиката и ББР след решението на Конституционния съд - стотици хиляди левове? 

Гешев, събуди се! Кой ще плаща зулумите на двойката измамници без харвардски дипломи в съучастие с Нинова?

(От фейсбук, заглавието е на редакцията)

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари