Кой ще получи Полша, според пророчествата

При евентуална война в Европа

Мнозина предричат глад и нещастия за човечеството

Чужди банкноти ще хвърчат по улиците, но никой няма да се наведе за тях

В нашето смутно време, все по-често се говори за глобална война и за сериозни нещастия, които ще сполетят човечеството. Вълнението се подклажда от поведението на западните „партньори“, които според руски експерти се държат неблагоразумно. В Германия изведнъж един от политиците, постоянно натяква, че не би било лошо да се отмъсти на руснаците. В същото време поляците започват да предявяват претенции за нещо, което никога не им е принадлежало, а войниците на НАТО дрънчат с танковете си на самата граница на Беларус. Значи ли това, че ще има сериозна война в Европа?
 
Поляците ще бъдат умиротворени

Пророчествата не изключват „поляците да бъдат напълно умиротворени“. Например, пророчествата на по-възрастния Йона от Одеса точно казват, че няколко години след смъртта му ще избухне война. Старецът вижда голям лък, насочен на изток, тоест срещу Бога. Единият край на този лък ще стои в Сирия, а другият му край ще бъде разположен „в северната част на Европа“ и войната ще пламне по цялата „дъга“.

Старецът предсказва, че от началото на „неволите“ до победата ще минат три години: първият Великден ще бъде „кървав“, вторият – „гладен“, а третият – „победоносен“. Той посочва още, че няма отделна Украйна или Русия, а има една държава – Света Русия и предупреждава украинците да не гонят долара. Ще дойде време, когато „вятърът ще раздухва чужди банкноти по пътя, но никой дори няма да се наведе за тях“.

През далечната 1769 г. в Руската империя са публикувани предсказанията на стареца отшелник Мартин Задек, който живее в планините на Швейцария и когото местните смятат за ясновидец. Той също споменава войната, но в друга гледна точка.

Първо, предсказва, че „християните“ ще превземат Константинопол почти без кръв. И второ, прогнозира пълно поражение на Полша: „Поляците ще бъдат напълно умиротворени. Такава буря ще се вдигне срещу тях, че те самите ще се страхуват от нея“. Споменава, че „полската земя ще получи нов облик и много германци от Бавария ще се нанесат в нея“.

Руско оръжие

За поражението на Полша говори и добре познатият в тази страна ясновидец Кшищоф Яцковски. Още преди епидемията от коронавирус той прогнозира, че градовете на Полша ще бъдат „затворени“ и страната ще бъде оглавена от „странно“ правителство. Той нарича 2022 година на военна конфронтация. Политическите игри в рамките на държавата ще са причина Варшава да лиши страната от суверенитет и да бъде окупирана от чужди войски. Ясновидецът кима доста несигурно в посока Русия, без да забелязва, че американските войници вече маршируват по улиците на Варшава. Яцковски прогнозира, че когато ситуацията се успокои, югът на страната ще бъде изцяло под контрола на чужда армия – това ще бъде разделянето на Полша.

Австрийският пророк и екстрасенс Готфрид фон Верденберг през 1994 г. предсказва военен конфликт в Южна Полша, провокиран от събития, случващи се в друга държава. Мирът за Европа ще приключи и войната ще дойде в самата Германия.
Хората, които познават известния гадател Волф Месинг, твърдят, че той предсказва войната на Русия с Украйна, Полша, Турция, Европа и САЩ. Всъщност, ако се замислим, тя вече е факт. Месинг вярва, че в този случай няма да се стигне до третата световна война с използването на ядрени оръжия. Ще има жертви, но руснаците определено ще спечелят. Повечето от жертвите ще бъдат сред поляците, ако страната им наистина реши да се намеси. Победата на руските оръжия ще бъде белязана от кръстосана звезда, която ще се появи на небето.

"Палмовата библиотека"

Индийските пророчества, написани преди много векове върху палмови листа, казват, че всички неприятности на 21-ви век ще дойдат от някакво тайно правителство, което решава съдбата на света. Съединените щати ще бъдат водени от човек, който вярва, че е избран от Бога, но нищо няма да върви по план. Доларът ще падне, в Европа ще започне тежка икономическа криза, която ще доведе до въстание на мигрантите. Ще започнат масови бунтове и грабежи на богаташи. Постепенно вътрешните конфликти ще завладеят цяла Европа. Италия, Чехия, Лондон и Париж ще бъдат обхванати от гражданска война. Русия и Китай ще се притекат на помощ на Европа. Те ще хвърлят терористи в морето, но мирът в Европа ще дойде след пет години.

Битка в брезовата гора

Друго интересно пророчество от 15-ти век е много популярно в Полша. Направено е от историка на полския крал Сигизмунд Еберхард Виндек въз основа на легенди. Твърди се, че през 21-ви век идва глобална война между Изтока и Запада. Войната ще започне след безснежна зима и много бурна пролет – през април биковете и кравите вече ще са до колене в тревата. Времето в началото на войната е следното: ръжта вече ще узрее, но пшеницата не, и нейните реколти ще бъдат напълно унищожени от боевете. Войната ще бъде дълга и кървава, цели народи ще страдат от нея и троновете ще бъдат смазани. Накрая народите ще се срещнат в решителна битка в средата на южната част на Германия на място, което германците наричат ​​„брезовата гора край Бамберг“. Една от страните ще има тъмночервени шапки. Битката ще продължи три дни и едва след нея ще дойде мир.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения