Красимир Дачев с приз „Бизнесмен на България“ в конкурса на „Икономически живот“

Снимка: Цветан Томчев
Мажоритарният акционер и председател на съвета на директорите на Свилоза АД Красимир Дачев с издателя на „Икономически живот“ Александър Александров.

Мажоритарният акционер и  председател на съвета на директорите на Свилоза АД Красимир Дачев получи приза „Бизнесмен на България“. Той се връчва за  8-ми път от „Икономически живот“ (https://ikj.bg).

Конкурсът е създаден през 2001 година от в-к „Икономически живот“. След 11- годишна пауза – с възстановяване на изданието „Икономически живот“ в онлайн версия, се подновява и организирането на конкурса.

Орденът „Бизнесмен на България“ беше връчен на Красимир Дачев на официална церемония. Орденът е специално проектиран и  изработван от Монетния двор. 

Сертификати за получени номинации в конкурса получиха и Зоя Паунова, изпълнителен директор на  АстраЗенека България, и Максим Бехар, изпълнителен директор на М3 Комюникейшънс груп. Конкурсът връчи награди и в още три категории – „Млад бизнесмен на България 2019“, „Проспериращ бизнес 2019“  и „Лоялност и устойчивост по време на пандемия“.

Коментари

Задължително поле