Легендарната Бети Уайт навърши 99 години

Най-възрастната актриса е в перфектна форма и продължава да работи

Заради короновариса прекратила обичайното си сутрешно бягане

Бети Уайт е единствената жена в света, която може да се похвали с актьорска кариера, по-дълга от 80 години! Тя държи световни рекорди в няколко категории като най-възрастна актриса и дори на 99-годишна възраст не й липсва желанието за живот и винаги се опитва да бъде в добро настроение и с усмивка. Уайт продължава да е в перфектна форма за възрастта си и не се страхува да използва модни детайли, за да изглежда още по-добре.

Бети навърши 99 години на 17 януари, а няколко дни преди това в интервю за Entertainment Tonight актрисата разказа за промените в ежедневието си причинени от Covid-19: „Поради коронавируса трябваше да прекратя обичайното си сутрешно бягане от 1,5 километра, така че в момента работя върху шоуто" The Pet Set ", което трябва да излезе скоро на DVD и храня две патици, които идват при мен всяка сутрин.“

Кадър от сериала „Жега в Килвланд“.

Въпреки възрастта си, актрисата се опитва да остане възможно най-активна, а сериалът „The Pet Set“ трябва да излезе на DVD през следващия месец на неговата 50-годишнина от излъчването му. Той започва да се показва през 1971 г. и е продуциран от Алън Лъдън, за когото Бети е  омъжена от 1963 г. до смъртта му през 1981 г. Шоуто има 31 епизода, а Уайт бе домакин на звезди като Аве Габор, Мишел Ландън и Дорис Дей и техните домашни любимци. "Това е едно от любимите ми неща, които съм снимала. Радвам се, че след всички тези години ще гледам отново шоуто", посочи Бети. 

Уайт има три брака зад гърба си. С първия си съпруг, пилотът Дик Баркър, се женят през 1945 и същата година се развеждат. След това се омъжва за покойния актьор Лейн Алън през 1947 г., а разводът им приключва през 1949 г. Бракът й с Алън Лъдън продължава 20 години. Преди време актрисата разкри, че не съжалява, че няма деца с никои от съпругите си. "Не съжалявам за решението си. Ако бях забременяла, детето  щеше да бъде център на живота ми. Тъй като съм перфекционист, а бях съсредоточена върху кариерата си, не исках да бъда майка. Не мисля, че бих успяла да се справя успешно и с двете", призна тя.

Бети Уайт често се шегува, че е започнала кариерата си в неми филми, като се има предвид, че за първи път се появява на екраните през 1939 г. - три месеца след като завършва гимназия. Истинското й име е Елизабет. У нас е известна с ролята си в сериала "Жега в Кливланд“. В интервю Бети призна, че ако не е станала актриса е щяла да работи в зоопарк, защото обожава животните.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес