Лудогорец бие Виктория , Порто и Виляреал "на кантар" срещу съперниците си

Първите плейофни мачове, които са и последното стъпало преди влизането в групите на Шампионска лига, обещават емоционални моменти за всички фенове на Цар Футбол.

Днешният сблъсък между Лудогорец и Виктория Пилзен пред родна публика попада сред акцентите в програмата на "Еврофутбол", като букмейкърската къща гласува доверие на "орлите", съдейки по коефициентите за Краен изход: 2.08 за домакините срещу 2.75 за гостите и 2.80 за равенство.

Порто приема Рома довечера в труден мач, което се вижда и по ставките за Първо полувреме, които показват, че първата част вероятно ще завърши "Х" с 2.04 на фона на 2.10 за "1" и 3.78 за "2".

Виляреал посреща Монако по същото време - "Еврофутбол" отново предвещава интересен сблъсък между два равностойни противника, според коефициентите за Точен резултат: шансовете за 1:1 са най-големи с коефициент 6.00.

В турнира на Лига Европа също стартират последните срещи преди груповата фаза, като акцент е двубоят между Аустрия Виена и Розенборг от четвъртък, 18 август. Тук шансовете са почти изравнени и двата тима ще трябва да положат огромни усилия, за да неутрализират нападателите си - ставките на букмейкърската къща за Краен изход са категорични за това: 2.35 за домакините срещу 2.32 за Розенборг и 2.90 за равенство.

Коментари

Задължително поле