"Лудогорец" в атака със "старите пушки"

Отборът на "Лудогорец" ще атакува "Марибор" със "старите пушки" в реванша от плейофите на Лига Европа. Очакванията са опитните Марселиньо, Светослав Дяков и Козмин Моци да поведат тима на стадион „Людски врът“. Именно на триото бивши съотборници се предполага, че ще заложи временният треньор Станислав Генчев.

"Лудогорец" обича такива мачове - каза наставникът. - Няма време за напрежение. Целта ни е да влезем в групите на Лига Европа. Тактически промени едва ли ще направим. Наясно сме с титулярния състав. Ние сме по-добрия отбор. Трябва да се класираме".

Станислав Генчев бе категоричен, че въпросът дали той ще остане начело на "Лудогорец" не го вълнува в момента. Шефовете в клуба пък добавиха, че все още не са се спрели на постоянен наставник, който да поведе отбора в бъдеще. Не така стоят нещата обаче от към набелязани играчи.

В Бразилия твърдят, че "орлите" са на път да договорят играч от местния "Гояс". Става въпрос за левия бек Жеферсон. 22-годишният футболист ще премине в "Лудогорец", ако клубът плати исканите за него 1,5 млн. евро. През настоящата кампания той е играл в почти всичките мачове на тима си в бразилския елит. Жеферсон е обявил на ръководството, че вече му е време да отиде в Европа и иска да бъде продаден.

Коментари

Задължително поле