Лулата на Сталин го пазела от уроки

Нестандартни съветници

Магьосници и екстрасенси защитавали вожда от зли хора

Врачка му забранила да се снима и да позира на художници

Смята се, че много политици не могат без помощта на магьосници, екстрасенси и други окултни "фигури". Вярно е, че такава информация обикновено не се обявява публично... А как е в Съветския съюз, където окултизмът, заедно с религията, е практически извън закона?

От съветските лидери повечето "окултни" контакти се приписват на Сталин. Говори се, че докато учи в Тифлиската духовна семинария се запознава с бъдещия известен окултист Георгий Гурджиев и поддържа връзка с него дълго време. Освен това има хипотеза, че Йосиф Джугашвили и Георгий Гурджиев са част от окултно „източно братство“. Не е известно обаче дали запазват контакт след като Сталин поема поста глава на съветската държава.

Наталия Лвова

Според някои сведения, през 1930 г. Сталин се обръща към Сергей Киров с молба да му намери силен магьосник. Такъв човек е открит по указание на Киров от ленинградски чекист на име Медвед. Това е Наталия Лвова, за която се разказват невероятни неща. Например, че тя е в състояние напълно да подчини друг човек на волята си и да го принуди да извърши всяко желано действие. 

Лично Сталин дава заповед за довеждането на Лвова в Москва. Там тя започва да изпълнява задълженията на "консултант" на лидера. На първо място, това се отнасят до защита от различни магически влияния. Например Лвова съветва Сталин да не посочва истинската дата на своето раждане, тъй като информацията от неговия хороскоп може да бъде използвана от недоброжелатели. 

Тази лула е подарък на Вожда от американски шахматисти.

Тя също препоръчва на вожда да се снима по-рядко и да не позира на художници. Според една версия повечето от портретите и снимките на Сталин всъщност изобразяват негови двойници. Смята се, че има една истинска снимка на лидера и дори на нея той е сниман наполовина обърнат, очите му са настрани, а в устата му има лула ... Невъзможно е да има магическо влияние върху тази снимка, защото очите не се виждат - защитна аура. Между другото, неслучайно Сталин постоянно пуши лула, появявайки се публично, пушекът го пази никой да нахлуе в биополето му. 

Ритуали и неясна смърт

Лвова извършва ритуали, насочени към неутрализиране на политическите опоненти на Сталин. Това ги кара да правят всякакви грешки. Между другото, Киров скоро е убит, а чекистът Медвед е застрелян за съучастие в убийството му. И двамата, които са свързани със съдбата на Наталия Лвова, знаят нейната тайна, умират. Може би тя има нещо общо с това? Сталин е склонен да прави неочаквани кадрови промени, които, изглежда, нямат основания. Има доказателства, че лидерът взема такива решения след поредната "сесия" с Наталия Лвова. Вероятно тя му дава съвет - кого да „премахне“ от поста, кого да постави, къде и кого да отстрани от играта. Няма много информация за Наталия Лвова. Един ден тя просто изчезва - може би е "отстранена", защото знае твърде много за държавните тайни.

Началник на специален отдел

Преди няколко години в пресата се появява сензационно интервю с генерал-майор от КГБ в оставка Борис Ратников. Той твърди, че през годините на съветската власт, е начело на специален отдел на Федералната служба за сигурност, който се занимава с въпроси, свързани с "контрола на общественото съзнание". Неговата дейност е да изследва възможността за манипулиране на човешкото съзнание, както и защита срещу такива манипулации. Ратников твърди, че по време на съветската епоха, почти всички хора с паранормални способности попадат в зрителното поле на отдела.

Програмиране на ума

В същото време в страната има най-малко петдесет секретни научни институции, които изучават дистанционните ефекти върху психиката. Но когато Съветският съюз престава да съществува, работата им вече не се финансира. Въпреки това са запазени отделни направления в областта на биоенергийните изследвания. Включително „специалното звено“ на ФСО. Основната му задача е да защитава президента Елцин от опити за манипулация на ума му отвън. Твърди се, че през 1992 г. се опитват да убедят Елцин с помощта на „програмиране на ума“ да отстъпи част от Курилите на Япония. Това става ясно от факта, че Ратников и неговите колеги успяват да прочетат мислите на някои американски и европейски лидери. Тайните служби правят така, че планираното посещение на президента в Япония се проваля и по този начин Русия успява да спаси Курилските острови.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл