Мечтата на фризьорката

Стилистка боядиса екстремна G-класа с цвят на маникюр

Америка е страната на неограничените възможности, което се доказва за пореден път от автомобила на снимката – Mercedes G 500 4x42. Със своята (изключително) висока позиция на седене, добър поглед над пътя, голям багажник и богато оборудване за безопасност, това е идеалната дамска кола в Щатите. Отива й дори розовият лак, в който е боядисана от своята собственичка. Тя е стилистка (разбирай – фризьорка) и притежателка на преуспяващ салон в Помпано Бийч, Флорида.

21-1-6kol

Като специалистка по разкрасителните процедури въпросната дама е напудрила германския „звяр“ в любимия си розов цвят за маникюр. Автомобилното „чудовище“ е качено върху 24-инчови розови джанти на Forgiato, върху които са монтирани офроуд гуми с диаметър 37 инча по външния ръб. Явно госпожата иска да гледа много отвисоко останалите участници в движението или има сериозни намерения да се впусне в приключения по тежки терени. Нейната G класа е оборудвана с портални мостове и три блокируеми диференциала, благодарение на които е възможно да се преодолява тежък офроуд и безпроблемно да се прекосяват водни препятствия с дълбочина 1 метър.

21-2-6kol

Под розовия преден капак работи бензинов двигател V8 с обем от 4,0 л и двойно турбо пълнене, който генерира мощност 420 конски сили. Фризьорката не е оставила своя „отпечатък“ върху силовото предаване и то е стандартно за модела. Огромните джанти и гуми увеличават допълнително пътния просвет над 50 см. За сбъдването на розовите си сънища собственичката на фризьорския салон е платила сериозна сума, тъй като базовият вариант на този автомобил струва от 230 000 евро нагоре.

21-3-6kol

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили