Милош Бикович правил секс на обществено място

Актьорът вече мисли за продължаване на рода си

По време на пандемията, сърбинът се усамотил в манастир 

За много фенове животът на 33-годишния Милош Бикович изглежда идеален: снима сe постоянно, а в свободното си време пътува. Самият актьор не крие, че му е писнало от номадския живот, продиктуван от професията. Сега той е постоянно в командировки и рядко вижда семейството си. Милош реши да забрави за любовните романите за известно време, защото просто няма свободна минута.

„С моя график личният ми живот страда. Киното изяжда цялото ми време. Започнах да осъзнавам в какъв капан съм попаднал преди около година. Осъществявам творческите си мечти и бързо осъзнах, че това може да продължи безкрайно. Можете да вършите все повече работа и да изисквате все повече от себе си, но трябва да оставите място и личния си живот, защото той няма да се случи от само себе си “, споделя актьорът.

В момента Милош Бикович е свободен, но вероятно не за дълго. Факт е, че той успява да спечели безпроблемно сърцата на дамите. Любопитно е, че актьорът дори се отнася нормално към секса на първата среща и на обществено място. Той призна, че има опит в тази сфера, но добавя, че това изобщо не означава, че всеки трябва да следва примера му. Мечтае за прост живот далеч от социални събития и светкавици на фотоапарати. Признава, че е готов да стане баща и отдавна мисли за продължаване на рода си. „Животът без деца е празен. Нямам огромни амбиции за себе си: да постигна, да докажа, да изляза на върха. Искам да продължа да правя това, което правя. Мечтая да живея в планините на Сърбия в дървена къща. С деца, съпруга и  куче. Но това няма да е утре, а в бъдеще “, обяснява сърбинът.

Засега кариерата на Бикович е на преден план. Той винаги търси ярки и интересни проекти, които биха могли напълно да разкрият творческия му потенциал. Получава главно роли на романтични герои, но не се страхува, че след 10-15 години ще трябва да влезе в друг образ. Дори се подготвя за евентуална професионална забрава, която настига почти всеки актьор. „Сигурен съм, че ако човек работи върху себе си, той е търсен. Пасивната позиция - вземете ме на работа - не ми е характерна. Трябва да се развивате. Затова стартирах продуцентска компания и сам започнах да правя филми. Имам много идеи. Ако спрат да ме снимат, ще се концентрирам върху продуцирането“, подчертава Милош.

По време на епидемията от коронавирус миналата година, Бикович замина за родната си Сърбия. Заедно с майка си и брат си, игумен Михайло, актьорът се затвори в манастир и се посвети на молитва. "Имах късмет с тази изолация, защото наистина имах нужда да остана сам." Освен на молитви, Бикович посвети част от времето си на четене на сценарий и дори се записа на онлайн курсове.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес