Мишо Йосифов отваря Sofia Live Club 

На 15 април Мишо Йосифов и Биг бенда към катедра “Поп и джаз изкуство” на НМА ще изпълнят кавър парчета на Арета Франклин, Дюк Елингтън, Роджър Холмс и др. в Sofia Live Club.

Нина Николина и рокбандата Sevi са в програмата до края на седмицата

С концерт на Мишо Йосифов и Биг бенд към катедрата “Поп и джаз изкуство” на НМА “Проф. Панчо Владигеров” отваря Sofia Live Club на 15 април. Под ръководството на големия тромпетист и композитор младите музиканти ще ни разходят из стогодишната история на джаза с кавъри на титани като Арета Франклин, Дюк Елингтън, Роджър Холмс и др.

На 16-ти април Нина Николина ще представи новия си сингъл “Тебе да вземем”, както и народни песни в нетрадиционен аранжимент, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации. На сцената ще се качат и виртуозните музиканти Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Ясен Велчев - клавишни, Таня Първанова вокал, а специални гости ще са “Магическите гласове” и Петър Йорданов - Бъни.

Съботата, 17-ти април, пък ще е разтърсваща с рок титаните от група Sevi. Те ще представят новото си видео към сингъла Dark Knight от предстоящия им четвърти студиен албум.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес