Мъжки секс робот подлуди жените

Новият модел е тип екшън герой с набола брада.

Новият мъжки секс робот все още е прототип - тоест, не е излязъл на пазара. Въпреки това вече има хиляди фенки, които с нетърпение очакват да им падне в ръчичките, съобщава британският "Дейли стар". Компанията Real Doll пусна снимка в инстаграм, с която представят последния си напълно натуралистичен пластмасов ерген - същински екшън герой с широка челюст, косми по гърдите и набола брада.

Фирмата за секс роботи се гордее с това, че произвежда куклите изцяло спрямо изискванията на клиентите. Всяка дама може да си поръча пластмасов мъж по свой вкус. Изданието публикува интервюта с няколко американци, които вече имат опит с предишни поколения секс роботи. Госпожа с псевдонима Хипи дол лавър споделя, че е омъжена.

"Съпругът ми първоначално беше шокиран. Но после видя колко добре ми се отрази на настроението и характера и вече няма нищо против." Въпросът е, че мадам Хипи дол лавър живее не с един, а с три секс робота: Лари, Ланс и Ландъм, които според нея са братя. Хипи дол лавър не сам оживее в харем с мъжа си и трима синтетични "братя", но също така има и "дете" от любимия си робот Лари, което според плановете й ще "расте", като всяка година го подменя. 

"Има най-различни причини, поради които жените си купуват роботите. Една от тях е, разбира се, сексът. Но той също така запълва нуждата от компания, - обяснява друга дама с псевдоним Лили333. - Знам за момичета, които живеят сами и си вземат робот, защото им създава чувство за сигурност."

"Някои хора са довели играта на кукли до съвсем неприемливи измерения", коментира друга жена с псевдоним Уориър13, противница на роботите-любовници. 

Животът на една кукла е от 3 до 15 г., в зависимост от употребата и поддръжката. Куклите са с еластична и топла силиконова кожа. Окосмението им е ръчно поставяно косъм по косъм. Куклите разговарят, имат отлична памет и се предлагат с различни гласове и с 10 личностни характеристики, сред които са "мила", с "чувство за хумор", "заядлива" и "ревнива", от които клиентът може да избере само 6. 

Най-известният изпитател на женските секс роботи Брик Долбенгър е започнал кариерата си като редовен клиент на куклите на Real Doll, докато един ден един от конструкторите не се свързал с него да му предложи да изпробва нов тогава модел и да си каже забележките. Името Долбенгър ("правещ секс с кукли") е псевдоним. Човекът, назначен на една от най-привлекателните работни позиции, е 60-годишен, радведен, баща на две деца. В сайта си - за над 21-тодишни - той публикува видеозаписи с говорещите си оскъдно облечени синтетични любовници.  

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл