На 19 януари 2019 да почерпят

Ивайло Калфин: Стратегическите решения в България се взимат само отвън или под чужд натиск

Експерт: Брекзит без споразумение няма да се отрази съществено у нас

Милиони пароли изтекоха в мрежата – вижте дали сте засегнати

Анкара заяви, че ще защитава „турското малцинство“ в Западна Тракия

ЕК призова Лондон да проведе евровот Найджъл Фарадж вече готви предизборна кампания

Макрон проведе втора среща от дебата за „жълтите жилетки“

Никълъс Холт ще играе Толкин в биографичния филм за писателя

Тръмп прие пратеника на Пхенян

10 години затвор за турски съдия с награда за човешки права от Европарламента

Китай предложил да увеличи внoса от САЩ до обем от 1 трлн. долара

Откриха труп на възрастна жена във Враца

Сириец държал мрежа за плащания на терористи у нас (обзор) 43-ма арестувани за участие в древната система за парични трансфери “хавала”

Берлускони се кандидатира за ЕП

Една трета от работещите у нас получават месечни бонуси

Над 20 излезли от употреба коли репатрираха в пловдивски квартал

Снимка: Николай Спасов

21 излезли от употреба леки автомобила, изоставени по улиците на ж.к. „Тракия” в Пловдив, са репатрирани на площадката за събиране и временно съхранение от началото на 2017 г. до момента, съобщи районният кмет на „Тракия” Костадин Димитров. Той допълни, че дейностите по преместване на излезли от употреба МПС продължава и апелира притежателите на стари брички сами да ги преместят на частни терени, да преминат годишен технически преглед или да ги предадат в център за разкомплектоване. Ако това не се случи, автомобилите им ще бъдат принудително репатрирани от служители на районната администрация във връзка с изпълнението на Наредбата за управление на отпадъците на територията на Община Пловдив.

Ако в 14-дневен срок от транспортирането им на площадката за събиране и временно съхранение колите не бъдат потърсени от техните собственици, те ще бъдат разкомплектовани, предупреждават от райкметство „Тракия”.  Към репатрирането се пристъпва след като бъдат спазени нормативните изисквания. – до собствениците на излезли от употреба МПС-та, паркирани по тротоари, улици, площадки, открити обществени паркинги, зелени площи и други терени общинска собственост, се прави предписание под формата на жълт стикер по образец, който се залепва на видно място на колите, обясняват експертите.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.