Полицията в Пловдив издирва мъж, намерил портфейл с много пари и не го върнал

Старт на ремонта на „Графа“ с финала на европредседателството Корейци искат да правят тикет системата на София

Реферите стягат редиците през уикенда

Висшето поскъпва с 12 на сто от есента По-евтино ще бъде обучението само в Софийския университет, намаленията са между 200 и 500 лева

Доналд Тръмп заяви, че може да се срещне с Владимир Путин в най-близко бъдеще

Тъмната страна на вечното дерби

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 март 2018

Язовир “Кърджали” е започнал да прелива

Без банкови такси за плащане към ведомства Прилагането на облекчението ще зависи от всяко ведомство

Отказват на клиент да му продадат алкохол, той хвърля ръчна граната Двама души бяха убити и още няколко ранени в столицата на Молдова Кишинев

„Люлин“ предава от Марс

Руското МВнР покани всички посланици на среща по случая Скрипал на 21 март

Валери Симеонов: Когато партньорите поискат да се оттегля от правителството, ще го направя

Конституцията и народът

София по-добра за живот от Москва Виена запазва първото място

Най-известната българска водка e „Водка на годината“ в Ню Йорк

Наградата е отредена лично от създателя на International Spirits Competition мистър Адам Леви

Водка Флирт

Годината завършва с редица признания за най-известната наша марка на локален и на международните пазари. Поредни два златни медала с признания за качествата на Flirt бяха връчени от престижните International Spirits Competition и The Vodka Masters в тазгодишните им издания. Едното злато е присъдено от Ню Йорк в индивидуална категория Vodka of the Year, а победителят е избран след дегустации на международни експерти и лично създателя на конкурса, Адам Леви. Второто злато е от най-престижния водка конкурс, който ежегодно организира специализираното световно списание The Spirits Business. За първа година редакторите на изданието включват в авторския си обзорен материал и Flirt, посочвайки я като впечатлителна за журито с нейните „мекота, елегантност и плавност, които запазват характерния за нейния производител стил“. Същото списание през октомври публикува няколко страници с биографията на марката в изданието, изготвено за най-голямото специализирано световно изложение, състояло се в Кан, Франция, където тя представи новата си Flirt Platinum Filtered.

Това е марката водка с най-голям експорт у нас, като към момента в чужбина присъства с 24 вкуса на 83 пазара. Там налага плодови Flirt и добре позната ни от 2011 година Flirt Silver Filtered. От януари 2017 година портфолиото й на външни пазари ще разрасне и с въведената в началото на тази година у нас Flirt Platinum Filtered. Това е изключително чиста водка с иновативна филтрация, която направи марката уникална за родния пазар и я нареди до едва няколко други водки в света. Те притежават руския патент на най-съвременната технология за обработка и пречистване, който технолозите определят като бъдещето в производството на водка в световен план.

Именно постоянното развитие според световните тенденции, инвестициите в технологични нововъведения и множеството златни медали подкрепят имиджа на тази водка активно в чужбина, където дистрибуторите избират коя марка да налагат не само по нейния имидж, визия и качества, но и по престижа, който тя би носила на консуматорите на съответния пазар. Водка Flirt бележи изключително бърз растеж на обемите продажби в рамките на последните две години. По предварителни данни за 2016 година най-големи ръстове има в Кения, Нигерия и Обединените Арабски Емирства. Най-силна дистрибуция през настоящата година е отбелязала в Северна и Южна Америка, Близкия и Далечния изток и Европа. Там се налага успешно Flirt Silver Filtered стъпва на пазара на лукса и богатствата в ОАЕ и само за две години от непозната българска водка се превръща в премиум марка с гарантирано качество, а търговските гиганти в страната на богатствата я продават наравно с най-луксозните марки водки като Absolut, Finlandia, Belvedere, Grey Goose, Russian Standard.

 

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.